Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Sales Agent, YouSee, Aarhus, deltid

Kan du tale med alle?

Det kræver mere at arbejde i et kundecenter, end mange måske lige går og tror. Du skal kunne tale med alle slags mennesker - forstå deres situation og hjælpe dem på rette vej. Lige meget om stemmen i røret er fra Britta, Özkel, Søren eller Irma. Og så skal du kunne holde hovedet koldt - selv hvis det brænder på i telefonen. Så hvis du har dine talegaver i orden og er klar over, hvordan du bruger dem til at skabe resultater, er et job hos youSee måske noget for dig.

 

Fastholdelse af og salg til YouSee’s kunder

Dine arbejdsopgaver:

Ringe ud til eksisterende kunder

Rådgive kunder om den bedste løsning med det formål at fastholde – og måske udbygge – kundeforholdet

Give vores kunder den bedste kundeoplevelse

 

Kom med på et hold af mere end kolleger

Vi har et unikt og sjovt arbejdsmiljø. Hos os bliver du en del af en afdeling, som gør jobbet til mere end et arbejde. Vi afholder bl.a. Wall of Fame kombineret med fredagsbaren, hvor vi hylder månedens bedste medarbejdere. Derudover afholder vi løbende en masse sociale aktiviteter.

 

Få erfaring du kan bruge resten af livet!

Vi leder efter dig, som vil gå et ekstra skridt for at få kunderne til at føle din energi og begejstring for YouSee og vores fede produkter. Hvis du har lyst til at sammensætte nye gode løsninger for kunderne, vil vi gerne have dig med på vores hold. I vores team kan du nemlig bruge din energi og karisma til at skabe resultater. Som Sales Agent opnår du kompetencer inden for bl.a. kommunikation og salg, som du kan bruge i din fremtidige karriere.

 

Kan du skabe gode kundeoplevelser?

Du skal have lyst til salg gennem den gode kundeoplevelse og til at opnå ambitiøse mål i hverdagen. Du er i stand til at argumentere for YouSee's produkter og for, at kunden skal bevare sit engagement hos YouSee. Du skal kunne forstå kundernes behov og kunne overbevise dem om, at vi har det helt rigtige produkt til dem. Samtidigt skal du have mod på et job, hvor bonusordning, præmier og indbyrdes konkurrence er en del af vores dagligdag.

 

Praktiske informationer

Stillingen er en deltidsansættelse på 12 timer per uge. Timerne fordeler sig på tre vagter per uge i tidsrummet mandag-torsdag kl. 16.30-20.30 eller lørdag kl. 12-16. Du får en høj timeløn samt provision oveni uden loft. Arbejdsstedet er Sletvej 30 i Aarhus.

 

Ansøgning og kontakt

Har du energien og evnerne til at blive en succes, så send hurtigst muligt din ansøgning ved at klikke "Ansøg nu". Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rigtige profil. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte YouSee Rekruttering på mail: CR-rekruttering@tdc.dk

 • Ansøgningsfrist:

  04-02-2018

 • Startdato:
  26-02-2018

 • Kontaktperson:

  YouSee rekruttering via mail: CR-rekruttering@tdc.dk           

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Tranbjerg, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket øverst til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos youSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.