Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Serviceminded Teknisk Supporter til Danmarks bedste supportteam!

Kan du kommunikere med kunder, på forskellige tekniske niveauer? Vil du være med til, at levere Danmarks bedste kundeoplevelse? Kender du til netværk, operativsystemer, og evner fejlsøgning på disse? Så er du måske vores nye Tekniske supporter!

 

DKTV er en landsdækkende virksomhed, som udover sikringsløsninger også betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

 

Vi giver kunderne en god oplevelse

Som vores nye Tekniske supporter bliver du en del af supportteam for boligforeningerne.

Supportteamet er en del af Salg & Marked divisionen og vores opgave er at modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV. Under samtalen har du fokus på at give kunden en god oplevelse og løse problemet efter største tilfredshed. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at forklare løsningen af problemet på kundens niveau. Målet er at give kunderne særdeles gode oplevelser med fokus på individuel support. Du referer til Teamleder for supporten i Boligforeningsområdet.

 

Rådgivning og vejledning

Som Teknisk supporter er det din opgave at rådgive og vejlede vores kunder omkring bredbånd-, telefoni-, og TV-løsninger på vores daghold fra 9-17. Endvidere, formidle supportrelaterede løsninger på kundens niveau. Du formår at fejlrette, samt sikre høj kundetilfredshed og loyalitet.

Du vil gøre brug af alle kneb og metoder, til at finde og løse kundernes problem, heriblandt PC’ens/switchens kommandolinje, WiFi-scannere, pakketabs- og hastighedstestere.

 

Stort kendskab til netværk, switche og routere

Du har evt. en teknisk funderet uddannelse, f.eks. IT Support, har erfaring med kundekontakt og support via telefon, kender til netværk, switche, routere, DNS, DHCP m.m., kan så vidt muligt navigere og fejlsøge på Windows XP-10, Mac OS X, Android, iPhone iOS.

Vi forventer, at du kan samarbejde og være en aktiv del af et stærkt team. Du trives med at blive målt på dine resultater, som leveres og derved imødekomme kundernes forventninger.  Du er vant til at følge instruktioner og procedurer, tilpasse dig og reagere på de forandringer, som er en del af en dynamisk arbejdsplads, have mange bolde i luften – også under pres.

Vi har en god og uformel stemning i teamet, med plads til sjov.

 

Din ansøgning!

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte teamleder Kenneth Seierø på telefon 53381990. Ansøgningsfristen er 31/5-2018. Vi kalder dog løbende til samtale.

 

 

 • Ansøgningsfrist:

  31/5-2018

 • Kontaktperson:

  Teamleder Kenneth Seierø, telefon 53 38 19 90            

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Dansk Kabel TV leverer alle installationer på antenneanlæg, bolignetværk, fiber samt el-installationer. Vi tilbyder derudover ydelser indenfor sikring og sikkerhed og netværk. Dansk Kabel TV betjener ligeledes boligforeninger med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg, og arbejder med en vision om at være ”Foreningernes Ven”. Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger mere end 500 medarbejdere.