Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage
     

DKTV SIKRING søger en sikringstekniker 

Er du uddannet elektriker og har erfaring med sikring AIA, ADK og TVO? Er du pligtopfyldende og med en kundeorienteret indstilling? Har du interesse i pc og netværk? Så er du måske vores nye Sikringstekniker til region Vest.

 

Velkommen til DKTV Sikring

DKTV Sikring er del af Dansk Kabel TV. I DKTV Sikring er vi specialister i skræddersyede løsninger indenfor alarmanlæg, adgangskontrol og videoovervågning til erhverv, boligforeninger og det offentlige. Vi skaber tryghed for borgere, medarbejdere, ledelse og ejere samtidig med at vores løsninger sikrer, at udgifterne til vedligeholdelse, drift og forsikring kan reduceres, da de forskellige sikringsløsninger medvirker til at begrænse hærværk og indbrud m.m.

DKTV Sikring styrker sin markedsposition på Sikringsmarkedet og har brug for en ny kollega til vores afdelinger i Vest Danmark. Vi søger derfor 1 sikringstekniker.

 

Etablering og servicering af sikringsanlæg

Du bliver en del af et større team af teknikere i Vest Danmark. Du får en teknikerbil stillet til rådighed og vil som hovedregel køre direkte hjemmefra og ud til opgaverne i regionen.

 

Dine opgaver vil primært være etablering og servicering af sikringsanlæg, herunder tyverialarmer, adgangskontrol og videoovervågning såvel hos nye som eksisterende kunder.

 

Erfaring med Sikring, AIA, ADK og TVO

Vi forestiller os at du har en uddannelse som elektriker eller lign. og har erfaring inden for sikring AIA, ADK og TVO. Du kan fremvise mere end 4 års erfaring som montør inden for ovennævnte eller lignende funktion og har stort kendskab pc og netværk. Du har endvidere erfaring med Nedap, Unitek ADK, Bosch og ATS AIA.

 

Som person er du engageret, pligtopfyldende og professionel og du har en kundeorienteret holdning. D kan arbejde selvstændigt og bevare overblikket i pressede situationer og kan naturligvis fremvise ren straffeattest og kørekort.

 

Du har gennemført kursus i sikringsanlæg 1 og 2.

 

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte serviceleder John Hansen på telefon 30 70 63 73. Ansøgningsfristen er 28. januar 2008. Vi kalder dog løbende til samtale.

 • Ansøgningsfrist:

  28-01-2018

 • Kontaktperson:

  Serviceleder John Hansen, DKTV Sikring, Tlf: 3070 6373

 • Arbejdssted:

  Region Syd, Vejle

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group