Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

IT Configuration Specialist 

Vi mangler flere af de rette kompetencer for at kunne løfte Danmarks største leverandør af kommunikations- og underholdningsløsninger til nye højder, og sætter derfor massivt ind i ”byggeriet” bag facaden.

 

Vi leverer avancerede løsninger til et krævende, omskifteligt og ekstremt konkurrencepræget marked. Det kræver, at vi altid er på forkant med den nyeste udvikling, hvilket stiller krav til vores medarbejdere og deres kompetencer. Vi er drevet af nytænkning, skarpe idéer og arbejder altid mod at gøre det komplicerede enkelt. For at vi kan lykkes, skal der være kort fra idé til handling og fra design til udvikling, så vi kan skabe stærke resultater i høj frekvens.


AFDELINGEN: Du bliver en del af en IT-udviklingsafdeling med ansvar for TDC Group DIGITAL’s BSS-systemer til Order management, Integrationer, Billing og Rating. Vi er udviklere, IT-arkitekter og forretningsanalytikere. Vi har ansvaret for IT-udvikling af produkter og koncepter til YouSee og TDC Erhverv. Det overordnede formål er at understøtte YouSees og TDC Erhvervs forretning med gode kundeoplevelser, reducere Time-To-Market og systemkompleksitet, samt øge systemernes oppetid.

ARBEJDSOPGAVER: I afdelingen vil du deltage som IT Configuration Specialist på et eller flere af vores IT-projekter, hvor du bidrager aktivt med løsninger af høj kvalitet.


PROFIL: Som IT Configuration Specialist kommer du ’helt ind i maven’ på store og komplekse systemløsninger i en ambitiøs IT-afdeling, hvor nøgleordene er effektivitet og holdbarhed i implementeringerne.

Du bliver en del af et team af IT Configuration Specialists, og kommer til at arbejde i en stor organisation, og skal kunne håndtere sideløbende projekter og mange interessenter. Du vil løbende indgå i dialog med vores kravstillere og resten af vores IT-udviklingsafdeling.

 

Du har en stærk analytisk sans og trives med komplekse problemstillinger, som du ofte selvstændigt løser under tidspres.  Du er løsningsfokuseret og har let ved at formidle problemstillinger og løsninger både mundtligt og skriftligt. Du er nysgerrig, selvstændig og altid klar til at sætte flere vinkler på en idé og tænke i kreative løsninger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra Mainframe miljøer (som bruger af Columbus, eller som IT Specialist).

 

VI TILBYDER: Et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø. Vi lover dig ansvar, frihed og de bedste forudsætninger for udvikling blandt et stærkt team af engagerede kolleger. Vi deler viden og fejrer hinandens succeser. Vi er på forkant med den nyeste teknologi, men vi ved, at det ikke er nok – vi kan først skabe nytænkende løsninger når engagement, kompetencer og teknologi smelter sammen – derfor mangler vi dig!

 

Ansøgning og kontakt. Vi indkalder løbende til samtaler. Din ansøgning skal være os i hænde senest 21. december. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenneth Munch på mobil 30363087.

 

 • Ansøgningsfrist:

  21. December 2018

 • Kontaktperson:

  Kenneth Munch, tlf.: +45 3036 3087           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.