Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Kommerciel Produktchef til område i vækst 

Kommerciel produktchef til PM Solutions i TDC Erhverv

 

Afdelingsprofil:

 

Til afdelingen Product Management Solutions i TDC Erhverv søger vi en ny kollega, der kan tage ansvar for udvikling og drift af vores Cloud og Unified Communications løsninger.

 

I Product Management har vi ansvaret for et spændende vækstområde med gode udviklingsmuligheder. Vi er ansvarlige for Danmarks bedste oplevelser på sammenhængende kommunikationsløsninger i erhvervsmarkedet. Det er bl.a. Skype 4 Business, One, Scale, 3. partsløsninger, apps. mm. Med andre ord kommer du til at arbejde med Danmarks mest komplette produktportefølje indenfor kommunikationsløsninger. Vores kunder er hele det danske erhvervsmarked.

 

Vi sikrer, at TDC Erhverv har de rigtige produkter i markedet og ikke mindst at give kunden den bedste samlede produktoplevelse. Vi tager ansvar for produkter og processer hele vejen fra strategi, roadmap, definition over leverance til implementering og efterfølgende opfølgning og optimering af markedsperformance. Det gør vi med en kombination af større udviklingsprojekter og mindre tilpasninger af produkter og processer.

 

Ansvar og opgaver i jobbet:

 

Dit overordnede mål er at udvikle, videreudvikle og vedligeholde dine produkter og tilhørende processer, så de styrker TDC’s markedsposition og understøtter den bedste kundeoplevelse. Samtidig er det dit ansvar at de implementerede løsninger performer i dagligdagen og giver kunderne en god oplevelse.

 

I overblik bliver dine primære opgaver at:

 • Sætte retning for produktudvikling gennem udarbejdelse af produktstrategi og roadmap med udgangspunkt i TDC’s overordnede strategi, oplevet produktkvalitet, teknologisk udvikling og produktøkonomi.

 • Sikre at E2E processerne omkring produkterne sikrer den bedst mulige kundeoplevelse.

 • Tage lead på at udarbejde kravspecifikationer i høj kvalitet til udvikling af nye produkter/processer - så kollegerne i it-afdelingen eller vores eksterne samarbejdspartner nemt kan udvikle og levere løsningerne.

 • Deltage aktivt i test og sikre at løsningerne er implementeret som forventet

 • Tage ansvar for forretningsimplementering, herunder kommunikation og intern uddannelse omkring produktet

 • Selvstændigt sikre at produktmateriale er fyldestgørende, let tilgængeligt og opdateret.

 • Løbende vedligehold af din produktportefølje.

 • Fastlæggelse og eksekvering af go-to-market strategi med koncepter og løsninger, kampagner, processer og implementering i salgsenhederne. 

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at etablere et godt netværk og arbejde på tværs i hele organisationen – med en god portion opbakning fra dine kollegaer og et godt selvstændigt drive. Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor teamwork og agile metoder er vigtigt, og hvor du får rigtigt gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.

Din succes vil i høj grad afhænge af din evne til at etablere et godt netværk og arbejde på tværs i hele organisationen – med en god portion opbakning fra dine kollegaer og et godt selvstændigt drive. Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor teamwork er vigtigt, og hvor du får rigtigt gode muligheder for at udvikle dig både personligt og fagligt.

 

Vi ønsker:

Vi søger en profil med en videregående uddannelse, der har givet dig evnen til at analysere, overskue, specificere og formidle komplekse sammenhænge. Du har fra din hidtidige karriere konkret erfaring med product management og/eller fastlæggelse og eksekvering af go-to-market strategier, gerne fra et område med abonnements baserede produkter og services.

 

Du er selvstændig, initiativrig og leverer resultater, lige som du er god til at planlægge, organisere, samarbejde, implementere og følge op. Du formår at holde mange bolde i luften på én gang uden at miste fokus og overblik. Du kan projektlede, men også selv eksekvere og forstår vigtigheden af, at deadlines bliver overholdt.  Endelig formår du at bevare dit gode humør og din behagelige samarbejdsform, selv når bølgerne går højt, og der er mange deadlines.

 

Dit arbejdssted er enten København eller Aarhus.

 

Vi tilbyder:

Sammen med engagerede og kompetente kollegaer får du mulighed for at være med til at sikre TDC Erhverv som den fortrukne leverandør af kommunikationsløsninger. Med andre ord får du et spændende job med frihed under ansvar og store forventninger til potentialet inden for et område, som er under konstant udvikling med pres fra konkurrenter og nye teknologier.

 

Du kan se frem til et job, hvor du er med til at forme strategien, udvikle og vedligeholde produkter samt fastlægge og eksekvere go-to-market strategien for produktområdet.

 

Om TDC Erhverv
TDC Erhverv er den foretrukne partner for virksomheder, der vil vokse med de digitale muligheder. Hjemme, i nabolandene eller i nye vækstmarkeder. Vi har løsningerne, netværket og kompetencerne til at indfri potentialet i morgendagens teknologi – allerede i dag. Vi dækker hele landet med både kablede og mobile højhastighedsnetværk. Uanset om teknologien skal leveres fra skyen, kælderen eller et sted midt imellem tager vi ansvar for den samlede proces end-to-end og bygger fuld sikkerhed ind i alle løsninger fra A-Z. Du bliver en del af en virksomhed, som i mere end 100 år har leveret solide forbindelser til private og offentlige virksomheder i Danmark. Og du bliver en del af et team bestående af landets skarpeste, dygtigste og mest erfarne specialister, der hver dag omsætter viden til konkret forretningsværdi.

 

Ansøgningsfrist:

Ansøgningsfristen er den 16. december 2018 og samtaler afholdes løbende. Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb.

 

Kontaktperson:

Karsten Vig Knudsen, Afdelingsdirektør, PM Solutions, mobil: 20121208

 

 • Ansøgningsfrist:

  16. december 2018

 • Kontaktperson:

  Afdelingsdirektør, PM Solutions, Karsten Vig Knudsen, tlf.: 20121208           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København ellers Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.