Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Architect lead til TV Lab

Vil du sætte dit fingeraftryk på fremtidens digitale underholdningsunivers i Yousee?

 

Vi satser i øjeblikket massivt på at transformere og forbedre vores TV-, musik- og videostreamingtjenester til 1 million danskere. Men vi mangler en skarp lead-arkitekt til at guide et hold af arkitekter og udviklere mod målet. Lyder det som noget for dig?

 

Velkommen til TV Lab

Som architect-lead bliver du en del af vores nye tribe-baserede enhed, TV Lab, i København. Vi er i dag 150 kolleger, som er organiseret i 12 squads, der supporteres af ekspertteams. Vi udvikler TV-, video-, musik- & streamingapplikationer til TV, web og mobil m.m., ligesom vi selv udvikler vores egen middleware og backend og eget QA-team

 

Byg bro mellem IT-arkitektur og forretningsbehov

Du bliver ansvarlig for at sætte strategien for udviklingen af underholdningstjenesterne. Det betyder, at du er med til at definere og udvikle en overordnet IT-arkitektur i tæt sparring med forretningen for at sikre, at vores squads har de bedste rammer for at udvikle de bedst mulige kundeoplevelser.

 

Det gør du ved at bryde strategierne ned i taktiske elementer og motivere vores squads undervejs. Til at støtte dig har du vores 4 arkitekter, som du fungerer som spillende træner for. De samarbejder med squads’ene om konkrete arbejdstegninger, og du følger processen tæt og sparrer med dem undervejs.

 

Sæt dit præg på forretningen

I Yousee bliver du en del af et agilt og innovativt arbejdsmiljø, hvor du får alle muligheder for at sætte dine ideer i spil – fx regner vi med snart at skulle løfte alle vores tjenester op i skyen, og det kan du være med til at drive.

 

Samtidig har vi nedbrudt klassiske ledelsesroller med samarbejde og empowerment, og vi lover, du får super kompetente kolleger, der gør hverdagen spændende og udfordrende.

 

Ambitiøs arkitekt med godt overblik

Det er vigtigt, at du kan facilitere krydsfunktionelt samarbejde, identificere forbedringsområder og inspirere vores squads til at tage ansvar og agere som en selv-/medstyrende enhed. Det kræver et godt overblik, et stærkt samarbejdsgen og gode evner til at kommunikere på både dansk og engelsk.

 

Herfra er der flere indgange til stillingen. Vi forestiller os, at du har en baggrund som arkitekt med erfaring inden for et eller flere af følgende områder:

 

 • IT (datacentre, infrastruktur, softwareudvikling)

 • telco (især rejsen fra datacenterinfrastruktur til serviceudvikling)

 • TV- og streamingtjenester med fokus på platforme og kundeoplevelser.

 

Du kommer til at indgå i et komplekst setup, og du skal have lyst til at tilegne dig ny viden. Så skal vi nok klæde dig på med den resterende tekniske viden om vores løsninger.

 

Vil du gøre karriere hos os?

Vi indkalder løbende til samtaler, så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 21. december 2018. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vice president, TV Lab, Peter Bukhave Hansen på tlf. 3051 3444.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Ansøgningsfrist:

  21. december 2018

 • Kontaktperson:

  Vice president, TV Lab, Peter Bukhave Hansen, tlf.: 3051 3444           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.