Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 

 

Kontorelev i Dansk Kabel TV’s HR afdeling 

Kick-start din karriere som kontorelev i Dansk Kabel TV’s HR afdeling og få det bedste afsæt for din fremtidige karriere! 

Kunne du tænke dig at arbejde med administration inden for HR og kommunikation? Vil du med på en spændende rejse i en virksomhed, der samler folk om stærkere løsninger? Så er du måske den kontorelev, vi søger til at hjælpe os med at nå alle de opgaver, som havner i vores HR afdeling.

Som kontorelev i DKTV får du en administrativ 2-årig uddannelse, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og samtidig være helt tæt på alle de opgaver der ligger i HR – lige fra rekruttering til udvikling. Vi lægger stor vægt på at give dig god introduktion til vores forretning – til gengæld forventer vi en aktiv og nysgerrig deltagelse fra dig.  

Afdelingen og Jobbet

Du vil blive en del af HR afdelingen, på 3 personer, som har mange berøringsflader rundt omkring i hele virksomheden. Derfor bliver dine opgaver meget varierede og dækker bl.a.:

·         Opdatere processor og være med til implementering af disse i virksomheden

·         Opdatere personalehåndbog og HR information på intranettet

·         Hjælp til rekrutteringsadministration og planlægning

·         Hjælp til ansættelses- og fratrædelsesprocedure

Derudover vil du i løbet af uddannelsen blive introduceret til vores overenskomster og lokalaftaler samt arbejdet med tilfredshedsmålinger og medarbejderudvikling.

Hvordan bliver du kontorelev hos DKTV?

Du vil indgå i et 2-årigt uddannelsesforløb, hvor der veksles mellem praktikperioder hos os og dine obligatoriske skoleophold. Du vil blive lært grundigt op i et bredt udsnit af administrative opgaver, som til dels vil bestå af rutineopgaver og selvstændige arbejdsområder. Undervejs får du støtte fra en personlig mentor. 

En af nedenstående uddannelser skal være gennemført: 

 • EUX med adgang til kontor 
 • HHX suppleret med et 5 ugers grundforløb (EUS5) med adgang til kontor 
 • STX/HTX/HF suppleret med et 10-ugers grundforløb (EUS10) med adgang til kontor 
 • HG med adgang til kontor 

Du har flair for struktur, koordinering og planlægning

Har du lyst til at mestre administrationsarbejdet til fingerspidserne, og har du flair for både mundtlig og skriftlig kommunikation samt motiveres af at samarbejde med kollegaer og interne kunder, så har vi elevpladsen til dig. 

For at være et godt match hos os, kan du nikke til følgende: 

 • Du er ærlig og positiv og tager ansvar for dine opgaver 
 • Du er særdeles engageret og ikke bange for at kaste dig ud i nye udfordringer
 • Du er imødekommende og serviceminded og sætter en ære i at hjælpe, hvor du kan
 • Du er nysgerrig og har stor lyst til at lære nyt 
 • Du er en god til dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
 • Du har kendskab til Microsoft Office, Word, Excel og PowerPoint 
 • Du er god til at koordinere, planlægge og følge op på dine opgaver

DKTV som arbejdsplads

Hvem er Dansk Kabel TV

Vores speciale er gennemtænkte og langtidsholdbare løsninger, der imødekommer morgendagens behov. Vi rådgiver, installerer og servicerer inden for bredbånd, tv og overvågning til … ja, alt der kan kobles på et netværk. Desuden samler vi folk på tværs af faggrupper, foreninger og brancher for at udveksle viden om teknologi. ’Erfa 360’, kalder vi vores fællesskaber. Endelig støtter vi tiltag, hvor vi hjælper folk ind i fællesskaber. I 2019 har vi f.eks. indgået et samarbejde med Natteravnene, som passer på vores unge mennesker i nattelivet og hjælper dem ind i fællesskabet.

Vi er et selvstændigt aktieselskab i TDC-koncernen og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde en spændende og relevant elevplads, hvor du får gode muligheder for at lære og udvikle dig inden for en bred vifte af HR-discipliner. Du bliver en del af et rart arbejdsmiljø med dedikerede kollegaer, hvor fællesskab og arbejdsglæde vægtes højt.

 

Er du interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Mette de Nully, HR Manager, Mobil: 22291802 

Er du nysgerrig efter at høre mere, og har du lyst til at prøve kræfter med en elevplads hos os, så send din ansøgning og cv eventuelt vedlagt relevante eksamenspapirer hurtigst muligt, dog senest den 16. december 2018. I din ansøgning må du gerne begrunde, hvorfor lige denne elevplads er attraktiv for dig. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at søge elevpladsen. 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Ansøgningsfrist: 16. december 2018

   

 • Kontaktperson: HR chef, Mette de Nully tlf. 22 29 18 02

             

 • Arbejdssted: Teglholmen 1

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Dansk Kabel TV leverer alle installationer på antenneanlæg, bolignetværk, fiber samt el-installationer. Vi tilbyder derudover ydelser indenfor sikring og sikkerhed og netværk. Dansk Kabel TV betjener ligeledes boligforeninger med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg, og arbejder med en vision om at være ”Foreningernes Ven”. Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger 430 medarbejdere – heraf ca. 220 teknikere.