Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Product Owner, TV Lab

Er du drevet af at udvikle digitale produkter?

 

Innovativ og struktureret Product Owner søges

Vi mangler dig, der vil være med til at sætte dit unikke fingeraftryk på fremtidens streaming inden for TV, film og serier i TV Lab. Vores services vokser hver dag, og vi har derfor brug for en dygtig Product Owner, der kan bringe vores underholdningsunivers til det næste niveau.

 

Bliv del af en agil organisation - TV Lab

Som Product Owner i TV Lab bliver du ansvarlig for at definere, prioritere og drive udvikling af en del af YouSee’s TV og streaming univers. Vi er i dag 150 mand i TV Lab organiseret i 10 end-to-end squads supporteret af ekspert teams. I de 10 squads udvikler vi alle YouSees tv- & streaming applikationer til web, mobil, tv-bokse, Apple TV m.fl. ligesom vi selv udvikler vores egen middleware og backend og har vores eget QA-team. Vi udvikler derfor vores services end-to-end. Vi arbejder agilt i en organisation hvor samarbejde og empowerment er vigtigt, og vi lover, du får super kompetente kollegaer, der gør hverdagen spændende og udfordrende. Du kan se frem til et stærkt samarbejde med udviklere, designere, arkitekter andre Product Ownere samt drift. Dette job giver dig rig mulighed for at sætte dit præg på fremtidens underholdningsløsning i Danmark især hvordan vi ser tv og film samt transformationen fra flow-tv til et kombineret flow- & on-demand underholdningsunivers. Du vil blive målt på værdien af de tiltag, som du driver sammen med dit squad.

 

Cand.merc. eller Cand.it med solid viden om digital produktudvikling

Du har en kandidatgrad fra CBS eller ITU og har suppleret denne med minimum 2 års erfaringer indenfor digital produktudvikling. Dine stærke resultater understreger dine faglige kompetencer og evne til at drive digital udvikling som Product Owner. For at få succes i jobbet er det vigtigt, at du brænder for at skabe imponerende resultater og er god til at tænke nyt. Du skal kunne drive mange bolde samtidig og kunne begå dig på det strategiske såvel som det operationelle niveau. Desuden er du særdeles ambitiøs, og du yder gerne en ekstra indsats for at få dine projekter sikkert i mål. Sidst, men ikke mindst, er du kendt for at kunne bevare dit gode humør - også når det går stærkt.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en udpræget karrierestilling i en afdeling, hvor trivsel i form af indflydelse, anerkendelse og socialt samvær vægtes højt. Du vil få spændende nye udfordringer, opleve en stejl læringskurve samt få høj faglig sparring med kolleger i TV Lab og andre afdelinger. Vi værdsætter en afslappet og dynamisk kultur, hvor opgaverne og konditionerne hurtigt ændrer sig. Herudover, vil du blive del af en virksomhed og område, der udvikler sig med høj hastighed, for konstant at kunne imødekomme vores kunders forventninger. Arbejdsstedet er på TDC’s hovedkvarter i København.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 21. december. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til Product Owner Chapter Lead Henrik Harder på 26812185 / hehar@yousee.dk

 • Ansøgningsfrist:

  21. December 2018

 • Kontaktperson:

  Product Owner Chapter Lead, Henrik Harder, tlf.: +45 2681 2185           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

youSee

Hos YouSee er der mere underholdning, end du kan drømme om. Danmarks største underholdningsunivers giver dig de bedste tv-kanaler, de største film og stribevis af populære serier. Og millioner af musiknumre. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.