Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Inspirerende Agile Coach og Scrum Master til Nuuday Digital 

Har du den nødvendige agile erfaring og evnerne til at dele din viden, og har du lysten til, at blive den helt centrale driver i vores agile udrulning?  

Vi forventer, at du erfaring som Scrum Master og Agile Coach – meget gerne fra en techvirksomhed. Ligesom du faciliterer velplanlagte ceremonier i dit eget team, brænder du også for at udbrede de agile værdier, metoder og principper for andre teams. Vi ønsker din hjælp til at modne vores teams på den agile rejse, men ligeså vigtigt er det, at du formår at motivere vores teams til, at tage ansvar og agere som selv-organiserende teams.

På en bredere skala bliver du den helt centrale driver i en gennemgribende transformation mod vores agile ambitioner, og du vil derfor have til opgave at bygge fundamentet for denne transformation. Dette skal ske gennem læring og erfaringer fra en række af pilot teams. Herudfra skal du udvikle og implementere den agile praksis, som viser sig bedst egnet for hele Digital OSS.

Vi tilbyder en spændende arbejdsplads i Slet, Aarhus, i et dynamisk, uformelt og agilt arbejdsmiljø. Der må påregnes nogen rejseaktivitet til København. Du vil blive udfordret af mange strategiske og komplekse udfordringer samt blive inspireret af andre top-motiverede og engagerede kollegaer. Samtidigt sikrer vi dig en høj grad af frihed og indflydelse på dit eget arbejde. Gode forhold og fleksible arbejdstider er ligeledes nogle af de mange fordele som Nuuday kan tilbyde. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jens Thyge Rasmussen, 5124 4480.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale. 

 

 • Ansøgningsfrist:

  26. maj 2019

 • Kontaktperson:

  IT Development Director, Jens Thyge Rasmussen, 5124 4480 

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug knappen "Ansøg nu" øverst til venstre for at søge jobbet

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.