Jobdetaljer

Ansøg nu
Eller ansøg med disse andre kilder
Brugsvilkår


Henvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

Data Engineer / Data Scientist 

Vi søger: Data Engineer / Data Scientist

Vil du være en del af TDC Groups Data Science Team?

 

Afdelingsprofil:

Passion for Big Data?

Du bliver en del af teamet "Commercial Data Analytics" som spiller en central rolle med at udnytte TDC koncernens store datamængder og frembringe nye typer løsninger til kommerciel udnyttelse af Big data. Vi designer vores løsninger i tæt samarbejde med vores kunder og oplever en stor efterspørgsel efter vores ekspertviden.

 

Ansvar og opgaver i jobbet:

Vær med til at udvikle nye forretningsmodeller med Big Data

Med udgangspunkt i avanceret analyse sætter vi ny standard for at udvikle en kommende tjeneste, der bringer helt nye typer indsigter og viden til den offentlige sektor.

 

Du vil få et stort ansvar for at udforme ideer, se nye muligheder med data, anvende nye metoder og skabe prototyper på nye dataservices og færdige løsninger. Det gør du ved ved at kombinere forretningsmæssig forståelse med din evne til at selvstændigt at drive nye analytics initiativer og sikre disse overdrages sikkert til implementering i forretningen og driftsorganisationen. Du udfører analysearbejdet meget selvstændigt fra start til slut og du leverer løbende de færdige ideer og prototyper, der kan bruges direkte af vore kunder.

 

 • Du får ansvaret for at føre produkter fra idé til produktion

 • Du vil komme til at arbejde med op til flere store distribuerede systemer

 • Du vil være med i udvikling fra batch jobs til en near real time streaming platform

 • Du vil udarbejde løsninger i samarbejde med TDCs eksterne kunder

 • Du vil få ansvaret for egne projekter, både i forhold til kundemøder og implementering

Vi ønsker:

Flair for programmering og analyse med en god portion forretningsforståelse samt en udadvendt profil.

Som vores nye kollega er du en af de bedste indenfor data engineering og du er parat til at give dig i kast med nye og hidtil uprøvede opgaver, hvor du selvstændigt opsøger den viden og de færdigheder der skal til for at løse opgaven.

 

Du har en kandidatuddannelse som f.eks. Cand.scient matematik/datalogi/IT, Cand. IT eller du har tilegnet dig kompetencer som dækker:

 

Vigtige teknologier: Linux, SQL (Impala, Hive), Python, distribuerede systemer

Sekundære teknologier: Hadoop, PySPARK, Kafka, YARN, MapR

 

 • Du kan analysere og håndtere flere petabyte data

 • Du har erfaring med planlægning og udvikling af større software-projekter DevOps.

 • Du har erfaring med segmentering, mønstergenkendelse og interesse for machine learning

 • Du har ’hands on’ erfaring med statistiske teknikker og clusteranalyser

 • Du har arbejdet med struktureret såvel som ustruktureret data

 • Du har erfaring med at skabe intuitive visualiseringer

 • Du har lyst til at arbejde på en platform karakteriseret ved open source-værktøjer og løsninger

 • Du har viden omkring Azure og AWS og lyst til at arbejde i skyen.

Du er udadvendt af natur og kommunikerer med største naturlighed med samarbejdspartnere i virksomhedens øvrige afdelinger. Du har en naturlig høj faglig stolthed, men er samtidig i stand til at kombinere denne med en løsningsorienteret og pragmatisk tilgang.

 

Vi tilbyder:

Vi giver dig muligheden for at udnytte din dybe dataanalytiske viden til at påvirke og forme strategisk vigtige indsatsområder i TDC Group. Vi er placeret i det analytiske hjerte af en stærk kunde- og datadrevet organisation – med mulighed for at påvirke virksomhedens resultater markant.

 

Andre informationer:

Kulturen i afdelingen uformel, men præget af høj faglighed, samt den dynamik en markedsledende virksomhed i telebranchen er i besiddelse af. Du skal således være forandringsparat og villig til at løse analytiske opgaver med både korte deadlines og høj kvalitet. Du vil i dit arbejde møde mange forskelle samarbejdspartnere. Stillingen vil byde på faglige udfordringer og muligheder for personlig udvikling, hvor du vil blive eksponeret for forretningsmæssige emner og metoder, som du med garanti ikke har oplevet før.

 

Spørgsmål og ansøgning

Ansøgningsfristen er 21. december 2018, men vi holder løbende samtaler og forbeholder os retten til at besætte stillingen inden ansøgningsfristen. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så kontakt afdelingsleder Trine Astrup Thorbøll, Commercial Data Analytics på telefon 20 30 61 54.

 • Ansøgningsfrist:

  21. December 2018

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Trine Astrup Thorbøll, tlf.: +45 2030 6154           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.