JobdetaljerHenvis job:
 • Del dette på Facebook
 • Del dette på LinkedIn

Tilføj Tilføj til Gemte job

Tilbage

 

Teknisk supporter 

DKTV søger til deltidsstilling en serviceminded Teknisk Supporter til Danmarks bedste supportteam!


Kan du kommunikere med kunder på forskellige tekniske niveauer? Vil du være med til at levere Danmarks bedste kundeoplevelse? Kender du til netværk, operativsystemer og evner fejlsøgning på disse? Så er du måske vores nye Tekniske supporter!

Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed, som udover sikringsløsninger også betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg. Desuden leverer Dansk Kabel TV bredbånd og telefoni til foreningernes medlemmer.

 

Vi giver kunderne en god oplevelse

Som vores nye Tekniske supporter bliver du en del af vores supportteam for boligforeningerne.

Supportteamets opgave er at modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV. Under samtalen har du fokus på at give kunden en god oplevelse og løse problemet på en måde, der sikrer største tilfredshed. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at forklare løsningen af problemet på kundens niveau. Målet er at give kunderne særdeles gode oplevelser med fokus på individuel support. Du vil referer til Teamlederen for supporten på Boligforeningsområdet.

 

Rådgivning og vejledning


Som Teknisk supporter er det din opgave at rådgive og vejlede vores kunder omkring bredbånd-, telefoni-, og TV-løsninger. Endvidere, formidle supportrelaterede løsninger på kundens niveau. Du formår at fejlrette, samt sikre høj kundetilfredshed og loyalitet.

Du vil gøre brug af alle kneb og metoder, til at finde og løse kundernes problem, heriblandt PC’ens/switchens kommandolinje, WiFi-scannere, pakketabstestere og hastighedstestere.

Stort kendskab til netværk, switche og routere


Du har evt. en teknisk funderet uddannelse, f.eks. IT Support, har erfaring med kundekontakt og support via telefon, kender til netværk, switche, routere, DNS, DHCP m.m., kan så vidt muligt navigere og fejlsøge på Windows XP-10, Mac OS X, Android, iPhone iOS.

Vi forventer, at du kan samarbejde og være en aktiv del af et stærkt team. Du trives med at bliver målt på dine resultater, som leveres og derved imødekomme kundernes forventninger.  Du er vant til at følge instruktioner og procedurer, tilpasse dig og reagere på de forandringer, som er en del af en dynamisk arbejdsplads, have mange bolde i luften – også under pres.

Vi har en god og uformel stemning i teamet, med plads til sjov.

Arbejdstid


Du vil blive en del af et team med ca. 3 ugentlige vagter, med ca. 14 timer ugentligt.

Arbejdstiden ligger mandag-torsdag fra 16-20, fredag 15-20, og weekend, samt helligdage 10-16. Ekstravagter vil være mulige efter behov, både aften og dag, i et dynamisk og fleksibelt team. Vi har 3 årlige lukkedage.

Din ansøgning!

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte teamleder Hans Kristian Roemer på telefon 23 42 24 20.

 

 • Ansøgningsfrist: Den 15. februar 2019. Vi indkalder løbende til samtale.

   

 • Kontaktperson: Teamleder Hans Kristian Roemer på telefon 23 42 24 20.

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 København SV

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

Dansk Kabel TV leverer alle installationer på antenneanlæg, bolignetværk, fiber samt el-installationer. Vi tilbyder derudover ydelser indenfor sikring og sikkerhed og netværk. Dansk Kabel TV betjener ligeledes boligforeninger med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg, og arbejder med en vision om at være ”Foreningernes Ven”. Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger 430 medarbejdere – heraf ca. 220 teknikere.