Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Agile Coach 

Agile Coach med udsigt til at skabe gennemgribende agil transformation i TDC Erhverv 

Har du den nødvendige agile erfaring og evnerne til at dele din viden i en stor og kompleks virksomhed? Har du lysten til at blive den helt centrale driver i en gennemgribende agil udrulning? I så fald; bliv en del af TDC Erhverv som vores nye Agile Coach! 

Som kommende Agil Coach i TDC Erhverv er din rolle at anvende dine agile evner og erfaring på tværs af virksomheden. Du får en nøglerolle i at træne agile salgs-squads ud fra de agile værdier, metoder og praksisser. Det er meget vigtigt at du forstår at tilpasse det agile til et salgs-setup. Du får ansvaret for at supportere en række af squads med at implementere agile arbejdsmetoder og tilegne sig et agilt mindset og tage de første skridt mod at blive agile.
På den lidt længere bane, skal du skabe forudsætningerne for, at det nødvendige agile skillset udvikles lokalt i de enkelte squads. Dertil kommer
facilitering af processer i roller efter Scrum, Kanban eller SAFe og generel rådgivning omkring agil transformation. 

På en bredere skala bliver du den helt centrale driver i en gennemgribende transformation mod vores agile ambitioner, og du vil derfor have til opgave at bygge fundamentet for denne transformation. Dette skal ske gennem læring og erfaringer fra en række af pilotprojekter. Herudfra skal du udvikle og implementere den agile praksis, som viser sig bedst egnet for TDC Erhverv. 

Du er den ideelle kandidat, hvis du kan/har:

·         Din uddannelsesmæssige baggrund er en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau

·         Du har en omfattende erfaring fra arbejde med agile transformationer, fortrinsvis i store og                       komplekse organisationer.

·         Du er metodisk fleksibel, men yderst velbevandret i de forskellige agile rammeværker. Herunder 
       erfaring med og kendskab til ’The Spotify Model’ særlig relevant, - dog ikke et krav.

·         Ligeledes vil specifik erfaring med anvendelse af agile metoder inden for salg- eller                                   servicevirksomheder være en fordel.

·         Du har dybdegående praktisk erfaring som Agil Coach eller Scrum Master og en historik, som viser             succesfuld coaching af agile teams.

·         Du behersker herfor forskellige coachingteknikker og er i stand til at skabe vedvarende impact

Dit arbejdssted, er i Slet i Århus hvor vi tilbyder et dynamisk, uformelt og agilt arbejdsmiljø. Der må påregnes nogen rejseaktivitet til København. Du vil blive udfordret af mange strategiske og komplekse udfordringer samt blive inspireret af andre top-motiverede og engagerede kollegaer. Samtidigt sikrer vi dig en høj grad af frihed og indflydelse på dit eget arbejde. I Nuuday er der ligeledes et fællesskab for agile kompetencer, som du har mulighed for at blive en del af. Gode forhold og fleksible arbejdstider er ligeledes nogle af de mange fordele, som TDC Erhverv kan tilbyde dig.

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Bjørn Mortensen på tlf. 21153916. Ansøgningsfristen er d. 31/5 men der afholdes løbende samtaler. Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristens udløb. 

 • Ansøgningsfrist:

  31. maj 2019

 • Kontaktperson:

  Bjørn Mortensen, tlf.: 21 15 39 15

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.