Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Netplanlægger med potentiale til at blive teknisk ekspert 

Vil du sætte dit præg på Danmarks digitale infrastruktur - og arbejde sammen med de skarpeste hoveder i branchen? Kan du drive dine opgaver til succes, og sikre at gode intentioner bliver virkeliggjort?

Hvis du kan svare ja til ovenstående, så søger vi en ny kollega til at designe og kapacitets planlægge på tværs af TDC’s platforme.

 

TDC Planning

Vi har budget- og planlægningsansvaret for kapaciteten i TDC’s netværk. Vores fornemmeste opgave er at sikre, at vi til enhver tid stiller den rette kapacitet til rådighed for vores kunder. Ansvaret omfatter retningslinjer for udbygning af netværket og herunder de tilhørende anlægsinvesteringer.

Vi arbejder på tværs af teknologierne IP, DSL, COAX, WDM, Energi, Mobil og IMS. Der stilles derfor store krav til samarbejde på tværs, idet beslutninger taget på én teknologi kan have store effekter for de øvrige teknologier.
 

 

Hjælp os med at sikre gode kundeoplevelser

TDC agerer i et marked præget af høj grad af konkurrence, teknologisk udvikling og foranderlighed. Det stiller konstant krav til at vi udbygger vores netværk optimalt, og at vi udnytter vores ressourcer bedst muligt, samtidig med at vi sikrer en god kundeoplevelse. En vigtig del heraf er vores evner til konstant at være opmærksomme på de optimeringsmuligheder der byder sig.

Vi mangler aktuelt planlægningsressourcer indenfor COAX og IP, hvorfor det vil blive dine primære arbejdsområder. Med afdelings brede ansvarsområde vil der imidlertid over tid være gode muligheder for at udvikle sig mod øvrige platforme ved interesse og behov. 

 

Potentiale til at blive teknisk ekspert?

Kapacitetsafdelingen spiller en central rolle og er involveret i rigtig mange spændende og vigtige opgaver. Det er vigtigt at du af egen drift tager ansvar og agerer proaktivt. Vi forventer du kan arbejde selvstændigt og samtidigt er god til at samarbejde med mange forskellige faggrupper.

Høj grad af kvalitet i arbejdet er en selvfølge. Desuden forventes et højt fagligt niveau indenfor netplanlægning, samt solid teknisk indsigt og lysten til at blive en af vores tekniske eksperter. Erfaring fra telebranchen er ikke et krav, men interesse for teknologi er.


Vi forventer at du har gode resultater fra en relevant lang videregående uddannelse som f.eks. civilingeniør, cand.polyt eller naturvidenskabelig, Cand.scient. Alternativt har du igennem relevant erhvervserfaring skabt resultater der viser du matcher vores behov.
 

 

Faglighed i fokus

I planlægningsafdelingen er det faglige niveau meget højt, og der vil være udfordringer på alle niveauer. I vores funktion er humøret højt, der er en god energi og en uformel omgangstone. Der er en høj grad af hjælpsomhed og et rigtig godt samarbejde. Faglig udvikling vægtes højt, ligesom vidensdeling er i fokus. For den rette kandidat er der mulighed for mange spændende opgaver og stort ansvar. 

 

Ansøgning og kontakt
Ansøgningsfristen er d. 28. juni. Send din ansøgning ved at klikke "ansøg nu" - søg hurtigst muligt, da vi indkalder løbende til samtaler. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, kan du ringe til afdelingsleder Torben Hagelskjær på tlf. 51 15 60 61.
 

 • Ansøgningsfrist:

  28. Juni 2019

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Torben Hagelskjær, tlf.: +45 5115 6061             

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus             
 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.