Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Incident Manager til Service Desk 

Kan du holde hovedet koldt, have mange bolde i luften og træffe beslutninger, når vores kunder har brug for det, så er det måske dig, vi søger.

Vil du arbejde i krydsfeltet mellem overvågning af kundernes netværk, IT, teknik og kommunikation?

Trives du i orkanens øje og er du drevet af at være bedst for vores kunder og falder det dig naturligt at tænke udefra og ind? Vil du bruge din erfaring til at forbedre kundeoplevelsen, selv i en hverdag, hvor der er pres på og behov for hurtige beslutninger, så har du måske det, der skal til for at blive en del af vores stærke team.

Netop nu søger vi Incident Managers til vores team på 10 kolleger, hvis fornemmeste opgave er at sikre overvågning af Wholesale/branchesalgskunder 24/7/365, hurtig igangsættelse af fejlretning og præcis information til vores kunder.

Hvis du har fokus på kunderne, så har vi fokus på dig og kan tilbyde dig et højt fagligt niveau

Som Incident Manager bliver du involveret i alle større alvorlige og kritiske fejl i TDC’s netværk og skal igangsætte en hurtig, effektiv og kontrolleret fejlretningsproces for at sikre hurtigst mulig genetablering af vores kunders service. Du vil have direkte indflydelse på den oplevelse vores kunder og samarbejdspartnere får, når de er i kontakt med afdelingen.

Kunderne ønsker at føle sig velinformerede og trygge. Det betyder, at du skal være en stærk kommunikator, der evner at kommunikere bredt til alle niveauer i en organisation og kan formulere dig i et ”kundevenligt sprog”. Vi vil naturligvis sørge for, at du får de rette kompetencer i de systemer, vi arbejder i.

Du skal have en god portion handlekraft og kunne identificere og deltage aktivt i implementeringen af forbedringsinitiativer. Du har alle muligheder for at arbejde på tværs af TDC, men også med vores samarbejdspartnere og kunder i ind- og udland.

Dine opgaver vil omfatte:

·         Overvågning af vores alarmmonitoreringsunivers

·         Oprettelse af incidents i vores systemer

·         Opfølgning på igangværende incidents hos interne afdelinger, kunder og underleverandører

·         Kommunikation med vores kunder primært via telefon og mail

·         Tilkalde kolleger fra andre supportafdelinger og teknikere

·         Eskalation af incidents

Du indgår i en 24/7/365 vagtordning med dine kolleger, hvilket indebærer, at du har vagter såvel dag, aften og nat.

Hvad kan du bidrage med?

En relevant uddannelse, gerne en ITIL certificering og evnen til med stor motivation og entusiasme at håndtere de mange forskellige udfordringer, som stillingen byder på.

Du har kendskab til flere af de anvendte teknologiplatforme i en teleoperatørvirksomhed, f.eks. IP, Voice, Transmission, mobil, TV og streaming, samt anvendelsen af gængse management- og incident værktøjer.

Du er vant til at samarbejde på tværs af en organisation. Du arbejder analytisk og innovativt og har evnen til at bevare overblikket i pressede situationer. Du har en procesorienteret tilgang til dit arbejde, hvor du skaber nye netværk og gør brug af eksisterende. Du kan arbejde selvstændigt og struktureret.

Du kendes på

At du er et roligt, åbent og imødekommende menneske -  positiv af natur. Du motiveres af at sikre den fantastiske kundeoplevelse og elsker dage, der aldrig er ens.

At du har let til smil og humor, som smitter af på dine omgivelser.

At dine kommunikations- og samarbejdsevner betyder, at du kan formidle dine budskaber på en overbevisende måde og ved, hvornår det er bedre at lytte end at tale.

At du med din sunde kritiske sans og store personlige gennemslagskraft ikke er bange for at udfordre det bestående, hvis du kan se, at vi kan gøre tingene endnu bedre til gavn for vores kunder.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til denne spændende stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Holm på mob. 21 30 30 30. Ansøgningsfristen er onsdag den 19. juni 2019, men send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtaler. Arbejdsstedet er: Borups Allé 43-45, 2200 København.

 • Ansøgningsfrist:

  19. Juni 2019

 • Kontaktperson:

  Afdelingsleder, Tina Holm, tlf.: +45 2130 3030             

 • Arbejdssted:

  Borups Allé 43-45, København N

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.