Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Service Manager til TDC Group 

Erfaren profil med fokus på kundens løsning, forretning og udvikling 

Brænder du for at give den unikke kundeoplevelse? Har du samtidig solid erfaring med rollen som Service Manager? Så har du måske det, der skal til for at blive en del af vores stærke Service Management afdeling, hvor du sammen med kompetente kolleger sikrer vores kunder de optimale betingelser for drift, optimering og udvikling af deres kommunikationsløsninger. 

Forståelse for kundens forretning og udvikling af kundeforholdet

I Service Management har vi det tværgående ansvar for vores store branchesalgs-/ wholesale kunder og deres kunder, der køber sig ind på TDC’s netværk.

Vi er kundens naturlige omdrejningspunkt i den daglige kommunikation og drift. Som Service Manager bliver dit primære fokus styring af de indgåede aftaler, at sikre høj kvalitet i leverancen af vores forpligtelser og driftsydelser og ikke mindst at iværksætte forbedringsinitiativer, der sikrer en høj kundetilfredshed.

Du opbygger indsigt i kundens forretning og samarbejder med kunden, der værdsætter din sparring og din handlekraft, når du ser udfordringer eller muligheder.

 For at kunne påtage dig ovenstående rolle skal du blandt andet mestre følgende:

 • Udarbejde periodiske driftsstatusrapporter med fokus på tendenser, afvigelser og forbedringstiltag
 • Afholde driftsstatusmøder med kunden og medvirke til optimering af forretningsgange og effektivisering i driften
 • Dokumentere og vedligeholde aftalegrundlag, processer og driftshåndbøger
 • Deltage i eskalationsteams i kritiske driftssituationer
 • Kendskab til kontrakt- og aftalegrundlag, herunder forståelse af servicemål/SLA og implementering af kontrakter
 • Koordinere og styre aktiviteter indenfor incident- problem- og change management
 • Dokumentere og kommunikere tendenser, forbedringsinitiativer, anbefalingslister, og risk-logs
 • Deltage i og forstå transitionsfasen fra leverance til drift
 • Skabe og fastholde tætte kunderelationer på alle niveauer.

 

Kundeorienteret og ansvarsbevidst med erfaring fra Tele- eller IT-branchen

Du har gennemslagskraft og kan kommunikere skarpt og præcist på alle niveauer.

Du har erfaring fra Tele- eller IT-branchen, og har viden om tele og - netværkets opbygning. Du kender til og er eventuelt certificeret ITIL bruger og har gerne WAN kendskab. Kundedialogen ligger dig stærkt på sinde og du har flair for problemløsning. Du er rutineret bruger af MS Office-pakken og kan bl.a. gennemføre databehandling i Excel. Med dit store overblik kan du forholde dig analytisk til et stort datamateriale og analysere komplekse problemstillinger med stor sikkerhed og overbevisning.

Du får en særdeles spændende stilling indenfor et område i rivende udvikling. Du får mange selvstændige udfordringer samtidig med, at du løser opgaver i tæt samarbejde med kompetente kolleger. Denne stilling giver dig mulighed for at være med til at udvikle og styrke en af Tele-branchens bedste arbejdspladser. Du har base på vores kontor i København og er klar til mindre rejseaktivitet i Danmark. 

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til denne spændende stilling, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Mette Wøhlk på mob. 51 35 59 50. Ansøgningsfristen er onsdag den 19. juni 2019, men send gerne din ansøgning allerede i dag, da vi løbende indkalder til samtaler. Arbejdsstedet er: Teglholmen, København.

 • Ansøgningsfrist:

  19. Juni 2019

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Mette Wøhlk, tlf.: +45 5135 5950

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.