Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Projektleder og driftsansvarlig 

Alsidigt job med stor grad af frihed og ansvar

Vi tilbyder et meget alsidigt job som projektleder for større og mindre ejendomsudviklingsprojekt og driftsansvarlig med ansvar for forebyggende drift og vedligehold for udvalgte ejendomme på Sjælland og øerne.

Et job, hvor du i stort omfang skal være selvkørende, men har gode kollegaer at sparre med, når der er behov for det.

 

Du bliver ansat i Byg og Vedligehold som er en afdeling i Facility Management organisationen i TDC.

Byg & vedligehold er ansvarlig for udførelse forbyggende drift og vedligehold samt akut vedligehold af TDC’s bygninger og arealer. Samtidig står vi for ombygning af eksisterende kontorlokaler og ejendomsudvikling af TDCs ejendomme.

Du får 15 arkitekter, konstruktører, teknisk assistent og afdelingskoordinator som dine nye kolleger. Vi er placeret både i Aarhus og København.

 

Du bliver;

 1. driftsansvarlig for udvalgte TDC ejendomme i Storkøbenhavn og på Sjælland, herunder:

 • udføre bygningssyn

 • udarbejde driftsbudgetter

 • projektere og udarbejde udbud af planlagte driftsprojekter 

 • akut vedligehold

    2. ansvarlig for ombygninger, ejendomsudviklingsprojekter m.m. hovedsageligt i dit eget område men ind i mellem også i det øvrige Danmark. 

 

Du bliver bl.a. målt på, om du afleverer og færdiggør dine projekter til den aftalte tid og inden for de aftalte økonomiske rammer, og du skal i det hele taget medvirke aktivt til, at du og resten af afdelingen når de opsatte mål.

 

Du er bygningskonstruktør eller tilsvarende med god indsigt i bygningstekniske løsninger og problemstillinger. Du kan arbejde selvstændig og løst til at arbejde med projektledelse. Du er personen, der leverer gode løsningsforslag, samtidig med at økonomien og tiden overholdes. Det er vigtigt, at du er fleksibel, både i forhold til arbejdstider, arbejdssteder og arbejdsopgaver – og du bevarer overblikket, selv når der er mange deadlines.

 

Du skal evne at opbygge og vedligeholde relationer både til kunder, kolleger og samarbejdspartnere, og hertil bruger du dit personlige drive og høje grad af ansvarlighed. Endelig er du med din sunde kritiske sans og store personlige gennemslagskraft i stand til at udfordre det bestående, hvis du kan se, at vi kan gøre tingene endnu bedre til gavn for vores kunder.

 

Du har et engagement, der smitter af på dine kolleger i afdelingen, og du sætter barren højt i forhold til den kvalitet vi leverer vores løsninger med. Du bidrager til en fortsat positiv udvikling af FM, Byg og Vedligehold samt styrkelse af samarbejdet på tværs af TDC.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 1. Juli 2019.

Har du spørgsmål, så ring til Bygningschef Martin Kristensen Omø på tlf. 20 41 60 84.

 • Ansøgningsfrist:

  1. Juli 2019

 • Kontaktperson:

  Bygningschef, Martin Kristensen Omø, tlf.:+45 2041 6084           

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.