Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Studentermedhjælper til MarCom – Products & Commercial, TDC Erhverv

Opbyg relevant erfaring hos TDC-koncernen og bliv en del af marketingafdelingen i Products & Commercial, TDC Erhverv.
Drømmer du om et job inden for digital marketing? I TDC Erhverv MarCom søger vi en ambitiøs og dedikeret studentermedhjælper, der brænder for at skabe den gode digitale oplevelse for vores B2B-kunder.

Om stillingen
Du vil blive en del af en kompetent og dedikeret marketingafdeling på 9 personer, og sammen med vores Site Manager vil du få ansvar for at strukturere og opbygge siderne på tdc.dk; både permanente sider og midlertidige kampagnesider. Derudover skal du analysere og vedligeholde alle eksisterende sider og sikre, at der er rød tråd i opbygningen og strukturen på tværs af siderne på websitet. Du får et bredt samarbejde på tværs af afdelinger.

Din profil
Du interesserer dig for digital markedsføring, og hvordan man skaber en god oplevelse på et B2B-website.

Desuden er du:

  • Detaljeorienteret, struktureret, proaktiv og analytisk stærk
  • God til at samarbejde og skabe relationer
  • Nysgerrig af natur, og du synes det er fedt at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i og analysere forskellige problemstillinger
  • Du har min. 2 år tilbage af en relevant uddannelse og har gerne erfaring med websitehåndtering og CMS- systemer. Sidstnævnte er ikke et krav.

Du kan forvente

Et udfordrende og dynamisk job, hvor du udvikler en stærk forretningsforståelse og får et stort ansvar for opgaver – du får altså rig mulighed for at udnytte dit potentiale.
Et godt hold med engagerede og fagligt stærke kollegaer, der hjælper hinanden og har det sjovt sammen.
Du skal forvente at arbejde ca. 15-20 timer om ugen ved siden af dit studie – naturligvis med fleksibilitet i eksamensperioder. Stillingen er timelønnet.

Ansøgningsfrist
Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest 5. november 2019. Upload dit CV og en motiveret ansøgning. Du skal gerne kunne starte med det samme.
Du kan kontakte Marketingdirektør Malene Amini på 25 44 64 29, hvis du har spørgsmål.
Vi glæder os til at høre fra dig. 

Ansøgningsfrist: 5. november 2019

Kontaktperson: Marketingdirektør, Malene Amini, tlf.: 2544 6429

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København

 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.