Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Senior Projektleder, Network Design 

 

TDC NetCo Network Design

 

I TDC NetCo, Network Design har vi ansvar for at designe og udvikle fremtidens produkter. Dette sker i tæt samarbejde med vore kunder, leverandører og ikke mindst kolleger i andre afdelinger. Der er desuden ofte snitflader til andre projekter og vores øvrige produktportefølje. P.t. har vi over 100 kørende projekter og udviklingsopgaver, som understøtter vores strategi om at være Network Champions ”Shaping the Digital Future of Denmark”.

 

Vi søger nu 3 nye senior projektledere som vil være Network Champions og med til at udvikle fremtidens digitale Danmark.

Som projektleder i TDC NetCo kræver vi, at du har stor forretningsforståelse og evne til at lede komplekse og ofte meget strategiske projekter. Desuden er vi startet på en rejse ud i at udforske agile arbejdsmetoder for at få kortere time to market, højere kvalitet og større arbejdsglæde, hvorfor erfaring med agile metoder (DevOps, Scrum, SAFe, KanBan osv.) er et must. Har du derudover erfaring fra TelCo branchen er det et yderligere plus.

Vi forestiller os at du:

·         Har 10+ års erfaring med projektledelse - gerne fra telco- eller teknologitunge projekter, og           hvor du har arbejdet med system- og procesimplementering og forandringsledelse

·         Kender til agile udviklingsmetoder

·         Har masser af drive og kan demonstrere project management excellence

·         Er en stærk kommunikator på alle niveauer i organisationen og har styr på dine stakeholders

·         Kan facilitere og lede projektgrupper med mange forskellige baggrunde og interesser

·         Har stærke personlige egenskaber – folk skal kunne lide at blive ledet af dig

·         Kan arbejde struktureret og få tingene gjort – men også at du kan delegere og stole på andre 

·         Har styr på din projekt- og IT værktøjskasse

·         Du taler flydende dansk og begår dig professionelt på engelsk

·         Har base i København eller Århus. Nogen – primært indenlands - rejseaktivitet må påregnes

 

Du bliver en del et dedikeret og ambitiøst projektlederteam, som har ansvar for produktudviklings- og planlægningsprojekter i TDC NetCo. Vi er et lille team af erfarne projektleder, som udover at lede projekter også arbejder med at implementere project-excellence på tværs af Network.

 

Hovedopgaver

Dit fokus bliver at lede udviklingsprojekter fra ide til succesfuld implementering – meget gerne med udgangspunkt i en agil metode. Du etablerer, faciliterer og kvalitetssikrer udviklingen af krav- og designspecifikationer, faciliterer udarbejdelse af projektets plan og leverancer. Når projekterne kører, styrer du fremdriften, håndterer ændringer, holder stakeholders tilfredse, udarbejder statusrapporter, sikrer end-to-end testgennemførsel og den gode overlevering til TDCs forretningsenheder.

 

Derudover bliver du involveret i at implementere nye projektmetoder og -modeller ligesom du får et stærkt fagligt netværk i teamet. Du kan desuden få en andel i at implementere en moderne metode til at håndtere viden og dokumentation.

 

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 15. August 2019. Send din ansøgning ved at klikke "Søg stillingen" nedenfor. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til afdelingschef Helle Hjorth, Tlf. 4030 6364

 

 • Ansøgningsfrist:

  15. august 2019         
 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Helle Hjort, tlf. 4030 6364              

 • Arbejdssted:

  Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.