Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Analytiker 

Sæt dit præg på TDC’s beslutninger gennem Økonomimodellering, strategisk analyse og Business cases

 Ønsker du et job, hvor du er tæt på ledelsen og kan påvirke vigtige beslutninger gennem analyser, anbefalinger og præsentationer? Og et job, der giver dig stor afveksling og komplekse udfordringer hver dag? Hvis ja, så har vi en stilling som analytiker i TDC Network til dig. Du bliver en del af et team på 6+ analytikere med fokus på TDC’s infrastruktur, og der venter dig en udfordrende stilling, hvor du får et stort selvstændigt ansvar med en bred kontaktflade i hele TDC- organisationen.

Økonomimodellering, strategisk analyse og Business cases

Som analytiker i afdelingen kan du se frem til at tage ansvar for løbende omkostningsmodellering, strategiske analyser og Business cases, som du fører helt frem til præsentation af anbefalinger for ledelsen. Dine anbefalinger bliver brugt som fundament for taktiske og strategiske beslutninger, der træffes i TDC NetCo. Du har en vigtig rolle som bindeled mellem kommercielle forretningsenheder, Finans og de Tekniske platforme i TDC NetCo. Du vil sandsynligvis få mulighed for at indgå som økonomisk ansvarlig i forhandlingsforløb med eksterne leverandør samt deltage i projekter, der går på tværs af TDC NetCo’s organisation, platforme og produktområder.

Analytiker med teknisk forståelse og gennemslagskraft

Du er uddannet cand.scient.oecon, cand.oecon eller tilsvarende og har en analytisk og teknisk forståelse, hvilket sammen med dine gode kommunikationsevner gør dig i stand til at gennemskue komplekse problemstillinger og formidle økonomiske budskaber til kolleger og ledelsen.

Du har gennemslagskraft og med dit store personlige drive, trives du med at arbejde selvstændigt og i nogen udstrækning ud fra egne initiativer. Samtidig indebærer jobbet en stor kontaktflade, både i teamet og til andre forretningsenheder, så din evne til at samarbejde og bygge personlige relationer er central.

Du trives i et uformelt miljø, hvor du ikke kan undgå at udvikle dig personligt og fagligt.

Optimalt har du erfaring fra en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet, så længe du er fortrolig med dataarbejde, analyse og økonomisk modellering.

Ansøgning og kontakt

Ansøgningsfristen er den 30. august. Send din ansøgning ved at klikke "Søg stillingen" nedenfor. Du hører fra os inden for 3 uger efter fristens udløb. Har du spørgsmål, så ring til afdelingschefen for TDC Network Analysis, Jacob Drengsgaard på 20 10 46 79.

Ansættelsessted er i Århus.

  

 • Ansøgningsfrist:

  30. august 2019

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Jacob Drengsgaard, tlf.: 20 10 46 79

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.