Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Analytisk profil med kreative ideer 

Er du også forelsket i data?

Til at understøtte forretningens beslutninger med viden baseret på data fra vores systemer, søger TDC NetCo en kompetent medarbejder, der kan analysere og formidle resultater i præsentationer og dashboards.

TDC har et veletableret datawarehouse, der er den primære kilde til information, og vores rolle er at forstå forretningens ønsker og behov, og gennem denne forståelse at være i stand til i den rette form at tilvejebringe og formidle information til beslutningstagere på alle niveauer. 

Din hverdag

Du kommer til at arbejde tæt på forretningen fra salg til netværk, product management og finans, og du bliver vores analytiske omdrejningspunkt. De er dine kunder, og samarbejdet med dem er en vigtig del af stillingen, da det er her, du skal sætte din viden og evner i spil.

Du skal selv kunne arbejde med store datamængder og modellere inputtet til dine analyser. I afdelingen er der gode sparringsmuligheder, men du skal oversætte kundeønskerne til relevante analyser og i sidste ende konklusioner. I den proces vil din kreativitet og analytiske evner være afgørende for din succes.

Afdelingen hører til på Sletvej i Århus, men en stor del af TDC sidder i København. Vi benytter meget Skype   og videomøder, men der vil være dage (2-4 dage månedligt) med samarbejdsmøder på vores kontor i København.

Hvem er du?

Du har oplagt en videregående uddannelse indenfor økonomi, business intelligence eller lignende. Erfaring er en fordel men ikke et krav.

Hard core kompetencer 

·         Analytisk værktøj eks. Phyton, R, SAS eller andet. Vi har ikke valgt en vej endnu, så du kan påvirke –        men du skal være ekspert

·         SQL er en væsentlig kompetence, da evnen til at håndtere Big Data er afgørende for dine analyser

·         Power BI da det er rapporteringsværktøjet i TDC NetCo – kan du kode DAX er det en fordel

·         Udadvendt – fordi du kommer til at have en bred kontaktflade

·         Åben og løsningsorienteret – fordi du skal kunne sparre og indgå  i stærke relationer

·         Analytisk stærk – fordi analyse, statistik, sammenhænge og konklusioner bliver din hverdag

·         Struktureret, præcis og grundig – fordi det, vi leverer, er i orden

·         Motiveret – fordi det bare er sjovere, når vi alle har lyst

 

Er det dig, vi søger, tilbyder vi løn efter dine kvalifikationer, attraktive vilkår og gode arbejdsforhold. TDC har en tydelig CSR-profil og en HR-politik, der er der for din skyld med det formål at understøtte din trivsel og udvikling.

Vil du vide mere, er du meget velkommen til på tlf. 20200600 at kontakte Afdelingschef Carsten Fogh Madsen, forelsket i data.

 • Ansøgningsfrist:

  15. august 2019

 • Kontaktperson:

  Afdelingschef, Carsten Fogh Madsen, tlf: 2020 0600              

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

I TDC Group er vi stolte af at binde mennesker og verden sammen. Mere end 8.000 kompetente kolleger arbejder dagligt for at skabe produkter, oplevelser og infrastruktur i verdensklasse. Vi leverer den hurtige forbindelse, den gode film, musik til din smartphone - og en hilsen til farmor. Som medarbejder vil du møde en stor organisation, der stiller krav til dig. Du vil også møde muligheden for at forvandle dit engagement og dine kompetencer til en lang og lovende karriere på tværs af mange stærke brands. Vi leder dig på vej, så du kan vokse med os.