Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Telmore søger Commercial Manager med ansvar for Telmore Play 

Kunne du tænke dig at være med til at sætte retning og strategi for mobilmarkedets mest spændende og innovative produkt? Er du analytisk stærk og kan du eksekvere på opgaver med mange stakeholders? Så er her en spændende stilling som kommerciel ejer at Telmore Play – Telmores vigtigste produkt, der kombinerer digitale indholdstjenester med et mobilabonnement.

Du vil blive en del af Telmores Commercial Management (CM) afdeling, der har Telmores strategiske og kommercielle ansvar.

Stillingsbeskrivelse
Som kommerciel ejer af Telmore Play vil du være ansvarlig for alle aktiviteter omhandlende Telmore Play. Givet Telmore Plays store rolle i Telmores forretning vil du have stor impact på hele Telmores fremtidige succes. Du kan dermed forvente stor eksponering mod Telmores øverste ledelse, øvrige afdelinger i Telmore samt resten af Nuuday. Konkret vil din rolle indeholde nedenstående opgaver:

 • Videreudvikling af Telmore Play - herunder strategisk retning, valg af nye indholdspartnere, bundling og prissætning
 • Go-to-market og projektledelse ved større og mindre opdateringer og kampagner på Telmore Play
 • Daglig kontakt med Telmore Plays indholdsleverandører
 • Sikre fokus i organisationen, og være medvirkende til at vi konstant optimerer alt fra salgsflow, kunderejse, provision og positionering

Dine kvalifikationer  

 • Du har enten erfaring med commercial management. Alternativt har du erfaring fra et strategikonsulenthus/strategifunktion i en større virksomhed
 • Du er analytisk stærk og kan forstå og nedbryde komplicerede problemstillinger samt eksekvere effektivt
 • Du motiveres af at have ansvaret for vigtige produkter og leverancer, arbejder
  struktureret og evner at have overblik og se detaljer samtidig
 • Du er god til at bygge relationer, kan motivere kollegaer til at følge dig samt håndtere mange stakeholders på alle niveauer af en organisation
 • Du er villig til at lægge en ekstra indsats, når dette kræves

Om Telmore, Telmore Play og CM-afdelingen
Telmore blev etableret i år 2000 af serieiværksætteren Frank Rasmussen, og opkøbt af TDC Group I 2003. Telmore har fortsat sin egen organisation og er i dag en del af Online Brands sammen med Fullrate, Blockbuster, Hiper og Firmafon.

Telmore Play blev lanceret i 2014 som Telmores store innovative satsning og differentiator i et homogent og prisfokuseret mobilmarked. Produktet er løbende blevet opdateret, senest i maj 2019 hvor Telmore Play blev relanceret med Viaplay som en del af produktet. Produktet har nu 200.000 tilfredse brugere og kundebasen stiger hver måned. Kunder på Telmore Play har den højeste tilfredshed og laveste kundeafgang i mobilbranchen, og produktet er dermed helt centralt for Telmores fortsatte succes. 

Ansøgning og kontakt

Eventuelle spørgsmål kan stilles til kommerciel chef, Nicolai Ladekarl, på 26 80 38 51. Deadline for ansøgning er søndag d. 27. oktober 2019.


Ansøgningsfrist: 27. oktober 2019

Kontaktperson: Kommerciel Chef, Nicolai Ladekarl, + 45 2680 3851

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København

 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.