Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Erfaren projektleder til strategiske YouSee kundeprojekter 

Brænder du for gode kundeoplevelser og for at have ansvaret for afgørende projekter? Så er det måske dig, vi leder efter som projektleder.

De bedste produkter fortjener fremragende kundeservice

Hos YouSee giver vi vores kunder adgang til Danmarks bedste mobilnetværk, det hurtigste og mest stabile internet med GigaSpeed internet og YouSee Tv med Bland Selv, der giver adgang til alt det bedste underholdning samlet ét sted. Og i YouSee Customer Experience Center arbejder vi hver dag for at yde endnu bedre kundeservice.

Velkommen til fremtiden

Under YouSee Customer Experience Center bliver du en del af en nyoprettet afdeling, Future Lab, der arbejder med at designe fremtidens kundeservice i YouSee og implementere de strategiske initiativer. Her kommer du, i samarbejde med en programleder eller på egen hånd, til at drive teknologi-, proces- og kulturprojekter, der har til formål at forbedre kundeoplevelsen på tværs af kanaler (telefon, mail mm.).

Som projektleder får du en vigtig rolle i at sikre succesfuld implementering af projekterne fra udvikling til forankring i nye arbejdsmetoder. Det gør du bl.a. ved at sikre en koordineret og fokuseret fremdrift i tæt samarbejde med vores specialister inden for AI, kunderejser, IT-arkitektur mm. samt de afdelinger, der påvirkes af forandringerne. Det er derfor en forudsætning, at du sætter dig grundigt ind i processerne og de problemstillinger, der opstår, og at du kommunikerer effektivt med specialister og ledere på alle niveauer.

Struktureret og selvdreven projektleder

Vi har brug for dig, fordi du tænker langsigtet, arbejder struktureret, bevarer overblikket, skaber stærke løsninger og er god til at kommunikere dem. Du formår at involvere de rette mennesker på rette tidspunkt, og du håndterer de udfordringer, som løbende vil opstå.

Vi har ofte travlt, så det er vigtigt, at du trives godt med det. Til gengæld har vi det også sjovt, imens vi arbejder.

Vi ser gerne, at du kommer med følgende erfaringer og kvalifikationer:

  • Du har flere års erfaring som projektleder og gerne erfaring med agil udvikling.
  • Du har som minimum drevet 1-2 større projekter, og du har den nødvendige selvstændighed til selv at sikre fremdrift og resultater.
  • Du kan kommunikere klart og præcist både på skrift, i tale og i dine præsentationsmaterialer, og du skifter problemfrit mellem dansk og engelsk.
  • Du er analytisk skarp, kan vurdere hvad der er realistisk at gennemføre og kan kondensere komplekse problemstillinger til enkle løsninger.
  • Du har en naturlig interesse for teknologi og telekommunikation.

Ansøgning og kontakt

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 21.oktober 2019.

Du ansøger stillingen ved at klikke på ”Ansøg nu”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Projektleder i Future Lab, Annette Olsen på tlf: 40 17 01 81.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 


Ansøgningsfrist: 21. oktober 2019

Kontaktperson: Projektleder i Future Lab, Annette Olsen på tlf: 40 17 01 81

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.