Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Forretningsorienteret og analytisk studentermedhjælper 

Forretningsorienteret og analytisk studentermedhjælper

Til afdelingen Campaign & Analytics i TDC Erhverv søger vi en studentermedhjælper, der kan hjælpe afdelingens analytikere med udvikling og drift af vores dashboards.

Du er på nuværende tidspunkt i gang med en relevant bacheloruddannelse indenfor økonomi eller IT, og det er afgørende, at du har et forretningsorienteret mindset.

Du arbejder struktureret og er yderst kvalitetsbevidst, ligesom du i opgaveløsningen udviser både initiativ og selvstændighed. Desuden er du team-orienteret og har godt humør, samtidig med at du er indstillet på at yde en ekstra indsats, når opgaverne kræver det. Du kommunikerer klart på dansk og engelsk, er fortrolig med Office-pakken og kan anvende Excel som et stærkt analyseværktøj.

I afdelingen har vi ansvaret for datadreven marketing og driver generelt en agenda om at gøre TDC Erhverv mere datadreven. Vi anvender Sales Force som CRM-værktøj, og du vil være fokuseret mod de dashboards vi driver i Einstein Analytics. Har du alternativt kendskab til Power BI, SAS Visual Analytics eller lignende er det en fordel, ligesom Excel- og programmeringskompetencer (særligt SQL) er et stort plus.

Et studiejob hos TDC Erhverv giver dig mulighed for at opnå indblik i hverdagen hos en stor dansk virksomhed indenfor B2B markedet. Foruden en smag på arbejdsmarkedet vil der være plads til personlig udvikling i form af større ansvar. Vi sætter stor pris på frihed under ansvar, hvorfor du skal være klar på at springe ud i jobbet med åbne arme og gåpåmod.

Stillingen er på ca. 10-15 timer i ugen fordelt på fx 2 dage ved siden af dit studie – med fleksibilitet i eksamensperioder.  

Dit arbejdssted er Teglholmsgade 1, 0900 København C.

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er den 21. oktober 2019. Du bedes sammen med din ansøgning vedhæfte CV, karakterudskrift, og andre relevante papirer.

Kontaktperson:
Casper Andersen, Afdelingsleder, Campaign & Analytics, caande@tdc.dk, mobil: 30 32 46 59 eller analytiker Henrik Esmarch Persson, Campaign & Analytics, kiil@tdc.dk, mobil 3061 2499


Ansøgningsfrist: 21. Oktober 2019

Kontaktperson: Afdelingsleder, Casper Andersen, tlf.: +45 3032 4659 eller Analytiker, Henrik Esmarch Persson, tlf.: + 45 3061 2499

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København

 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.