Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Datastærk studentermedhjælper til TDC Pensionskasse 

Vi søger en ekstra studentermedhjælper til TDC Pensionskasses økonomi- og regnskabsafdeling i Aarhus.

 

Afdelingsprofil

TDC Pensionskasse (TDP) er en firmapensionskasse tilknyttet TDC A/S og forvalter aktiver for ca. 40 mia. DKK. Økonomiafdeling forventes fremadrettet at bestå af 8 medarbejdere.

 

Afdelingen har et back office team (regnskab), der har ansvaret for at udarbejde daglige markedsværdiopgørelser samt udveksling af daglig sikkerhedsstillelse med forskellige modparter. Teamet har bl.a. også ansvar for den daglige bogføring, revision og udarbejdelse af finansiel rapportering og regnskab.

 

Vi er ved at etablere et middle office team (risiko), der bl.a. får ansvaret for de daglige afkast- og risikomålinger.

 

Systemmæssig er vi ved at færdiggøre implementering af nyt ERP system (Dynamics Nav), som efterfølgende skal optimeres. Derudover er vi påbegyndt udviklingen af datawarehouse til brug for portefølje- og risikostyring.

 

Dine opgaver

Du får til opgave at være med til at forbedre vores databehandling ved at samle vores data i databaser med en god datastruktur. Det vil ske i samarbejde med det øvrige team og konsulenter.

 

Vi har ligeledes fokus på at optimere vores processer, og du vil derfor komme til at arbejde med at optimere processer igennem bedre databehandling og optimering af interfaces mellem vores systemer.

 

Sideløbende med data og procesarbejdet, har vi også fokus på at forbedre vores ledelsesrapportering igennem BI værktøjer.

 

Vi ønsker

Vi søger en datastærk profil, og du skal derfor have erfaring med at arbejde med data via kodning, gerne SQL. Du skal have et stort drive, evner til at samarbejde og et ønske om at gøre en forskel.

 

Hvis du tilmed har erfaring eller interesse for at arbejde med visualisering af data igennem BI, vil det kun være en fordel.

 

Du skal være i gang med en økonomisk eller matematisk uddannelse.

 

Vi tilbyder  

Du får mulighed for at komme ind i et team under stor udvikling, hvor du vil få gode muligheder for at gøre en temmelig stor forskel.

 

Du vil få en god indsigt i hele værdikæden i en finansiel virksomhed - både ift. de forretningsmæssige og datamæssige udfordringer.

 

Vi forestiller os, at du skal være parat til at arbejde op mod 20 timer om ugen. Til gengæld er vi forholdsvis fleksible i forhold til ugedage og tidspunkter på dagen, og der kan også tages hensyn til dine eksaminer osv.

 

For yderligere information, kontakt økonomichef Morten Trige på morta@tdc.dk eller tlf. 4084 4536.

 

Ansøgning, CV og eksamensudskrift bedes sendes ved at klikke "Ansøg", vi vurderer ansøgningerne løbende.

 • Ansøgningsfrist:

  25. oktober 2019

  Kontaktperson:
  Økonomichef, Morten Trige, tlf.: +45 4084 4536

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

TDC Pensionskasse er en firmapensionskasse tilknyttet TDC A/S. Pensionskassen har 9.600 medlemmer og forvalter nettoinvesteringsaktiver for 31 mia. kr.
Yderligere information på
www.tdcpensionskasse.dk