Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Studentermedhjælper med interesse for finansiering til TDC Pensionskasse 

Vi søger en ekstra studentermedhjælper til TDC Pensionskasses økonomi- og regnskabsafdeling i Aarhus.

 

Afdelingsprofil

TDC Pensionskasse (TDP) er en firmapensionskasse tilknyttet TDC A/S og forvalter aktiver for ca. 40 mia. DKK. Økonomiafdeling forventes fremadrettet at bestå af 8 medarbejdere.

 

Afdelingen har et back office team (regnskab), der har ansvaret for at udarbejde daglige markedsværdiopgørelser samt udveksling af daglig sikkerhedsstillelse med forskellige modparter. Teamet har bl.a. også ansvar for den daglige bogføring, revision og udarbejdelse af finansiel rapportering og regnskab.

 

Vi er ved at etablere et middle office team (risiko), der bl.a. får ansvaret for de daglige afkast- og risikomålinger.

 

Systemmæssig er vi ved at færdiggøre implementering af nyt ERP system (Dynamics Nav), som efterfølgende skal optimeres. Derudover er vi påbegyndt udviklingen af datawarehouse til brug for portefølje- og risikostyring.

 

Dine opgaver

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af dataindsamling og udarbejdelse af daglige markedsværdiopgørelser ved brug af porteføljestyringssystemet PORTMAN og Excel-modeller, samt for udveksling af sikkerhedsstillelse (collateral) med forskellige danske og udenlandske banker.

 

Du vil derudover på sigt - sammen med teamet i øvrigt – komme til at overvåge valutaafdækninger, gennemføre og kontrollere betalinger på renteswaps, CDS’er m.m., gennemføre og kontrollere beholdningsafstemninger, bogføre betalinger og afvikle/registrere nye investeringer og handler.

 

Du vil indgå i et vagtskema med vores nuværende studentermedhjælper.

 

Vi ønsker

Vi søger en profil, der har interesse i det finansielle marked og er stærk i Excel. Hvis du kan nogle kodesprog, vil det være en fordel. Du skal have et stort drive, evner til at samarbejde og et ønske om at gøre en forskel.

 

Du skal være i gang med en økonomisk eller regnskabsmæssig uddannelse.

 

Vi tilbyder  

Du får mulighed for at komme ind i et team under stor udvikling, hvor du vil få gode muligheder for at gøre en stor forskel.

 

Du vil få en god indsigt i hele værdikæden i en finansiel virksomhed - både ift. de forretningsmæssige og datamæssige udfordringer.

 

Vi forestiller os, at du skal være parat til at arbejde 15 - 20 timer om ugen. Til gengæld er vi forholdsvis fleksible i forhold til ugedage og tidspunkter på dagen, og der kan også tages hensyn til dine eksaminer osv.

 

For yderligere information, kontakt økonom Bent Jeppesen på beje@tdc.dk eller tlf. 6666 4470.

 

Ansøgning, CV og eksamensudskrift bedes sendes ved at klikke "Ansøg", vi vurderer ansøgningerne løbende.  

 • Ansøgningsfrist:

  25. oktober 2019

  Kontaktperson:
  Økonom, Bent Jeppesen, tlf. +45 6666 4470

 • Arbejdssted:

  Sletvej 30, Aarhus

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

TDC Group

TDC Pensionskasse er en firmapensionskasse tilknyttet TDC A/S. Pensionskassen har 9.600 medlemmer og forvalter nettoinvesteringsaktiver for 31 mia. kr.
Yderligere information på
www.tdcpensionskasse.dk