Job DetailsRefer Job:

Add Add to Saved Jobs

Back

Erfaren Customer Journey Expert med speciale i service design 

Er du klar til at til at gå forrest og indtage en aktiv rolle i forhold til research, design og forbedring af YouSee’s kundeoplevelse?

Som Customer Journey Expert i YouSee er du med til at skabe et samlet og holistisk fokus på den gode kundeoplevelse og de mest optimale kunderejser på tværs af kanaler, produkter og touchpoints.

Bliv en del af et fagligt fællesskab af Customer Journey Experts, som alle arbejder i tværfaglige teams
Vi tilbyder en unik mulighed for at blive en del af en afdeling af unge, dedikerede og engagerede kolleger hos Danmarks fortrukne udbyder af underholdning, præget af en uformel arbejdskultur i en branche, hvor vi konstant skal holde os up-to-date for at følge med kundernes ændrede behov og forventninger.
Du bliver en del af en enhed, som er i centrum for at drive de fornødne forandringer indenfor customer experience og som former fremtidens YouSee. Nærmere bestemt ved at analysere, identificere og implementere optimeringer af kunderejser på tværs af organisation, systemer og processer.
Som Customer Journey Expert arbejder du med at optimere, designe og skabe optimale kunderejser. Du tager ansvaret for at repræsentere kundernes stemme, foretage analyser, behandle kvalitative og kvantitative data, kortlægge og designe optimale kundeoplevelser og -rejser på tværs af touchpoints og kanaler.

Hvad vi søger
Vi søger en erfaren profil med en solid faglig værktøjskasse indenfor CX, customer journey, service design, design thinking, UX og/eller behavioural economy/design med en stor passion for brugerinddragelse og nytænkning af kundeoplevelsen, som vil hjælpe os med at tage næste skridt og løfte niveauet i YouSee indenfor design af optimering af kunderejser.

Du er nysgerrig, analytisk, ynder at udfordre konventionel tænkning og elsker at se dine findings omsat til konkrete leverancer og forbedringer, og du har en solid værktøjskasse indenfor kvalitativ metode.
Du har en stærk personlighed, der brænder igennem og er god til at skabe relationer og er i stand til at arbejde med forskellige samarbejdspartere som spænder bredt fra tekniske specialister, IT og til produktejere.

For at excellere, skal du være i stand til at kombinere en stærk forståelse af oplevelsesdesign med evnen til at behandle og kombinere diverse datasæt og inputkilder. Du kan anvende metoder og teknikker til at omsætte både kvalitative og kvantitative data til forretningsrelevante indsigter, og du kan transformere komplekse analysekonklusioner til konkrete handlingsrettede koncepter/løsninger. Helst har du arbejdet med sketch, visio, mega eller lignende til at skitsere kunderejser samt Adobe Analytics, Google Analytics eller lignende til at evaluere effekt og kunderejseanalyser.

Du kommer med den nyeste viden indenfor områderne CX/JX og sekundært har du en kandidatgrad fra AAU, ITU, CBS, SDU, RUC, KU eller lignende.

Sproglige færdigheder:
Flydende dansk og engelsk.

Placering:
København eller Aarhus, Danmark

Kontakt:
Har du har spørgsmål, så kontakt Maja Falkenberg, 40 45 25 46

Deadline:
D. 31. oktober 2019. Vi inviterer løbende kandidater til samtaler, så send din ansøgning så hurtigt som muligt. Du kan forvente at høre fra os indenfor 3 uger efter ansøgningsfristen.


Ansøgningsfrist: 31. oktober 2019

Kontaktperson: Maja Falkenberg, Tlf.: +45 40 45 25 46

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, København eller Sletvej 30, Aarhus

 

Nuuday – We make sense with technology
Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Firmafon er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer.