Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Uopfordret 

Kære kandidat

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige talenter og vurderer uopfordrede ansøgninger løbende. Så send os en ansøgning og fortæl os hvilken kategori af stilling du ønsker at søge og hvilken forskel du kan gøre for Dansk Kabel TV.

Hvis vi finder din ansøgning interessant og relevant, vil du blive kontaktet af vores HR afdeling.  Send også et CV, hvoraf det fremgår, hvad du har af kvalifikationer, uddannelse og erhvervserfaring. Så snart du har ansøgt, modtager du en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning.

Bemærk dog, at du ikke kan forvente at høre nærmere fra os, men vi vender tilbage hvis vi har et job, der matcher din profil.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Efter seks måneder sletter vi din ansøgning, hvis der ikke har været noget match i den pågældende periode.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Ansøgningsfrist: Løbende 

   

 • Kontaktperson: HR

             

 • Arbejdssted: Hele landet

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Dansk Kabel TV leverer alle installationer på antenneanlæg, bolignetværk, fiber samt el-installationer. Vi tilbyder derudover ydelser indenfor sikring og sikkerhed og netværk. Dansk Kabel TV betjener ligeledes boligforeninger med rådgivning, etablering, renovering, programleverance og servicering af antenneanlæg, og arbejder med en vision om at være ”Foreningernes Ven”. Dansk Kabel TV er et selvstændigt aktieselskab i TDC Group og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger 430 medarbejdere – heraf ca. 220 teknikere.