Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV søger kundeservicemedarbejder til Århus 

Motiveres du af at yde kundeservice over telefonen? Har du lyst til at være en del af et engageret og kompetent team? Er tekniske spørgsmål lige dig? Kan du svare ja til de 3 spørgsmål, er det måske dig vi skal have ombord.

 

Som kundeservicemedarbejder bliver dine opgaver, at håndtere kundehenvendelser der drejer sig om support og salg af TDC Alarmnet. Du skal have lyst til at arbejde med kundekontakt i et dynamisk miljø, hvor tempoet til tider er højt. Vi ser meget gerne, at du har et solidt kendskab til systemet Columbus, og en naturlig interesse for teknik. Du må ikke blive skræmt af at få stillet tekniske spørgsmål, men se det som en fornøjelse. Vi vægter højt dine evner til at yde en sublim kundeservice, samt evnen til at sælge igennem telefonen.

Kundeservice som spidskompetence

Du er verdensmester i at modtage ordrer fra kunder, og lige så god til at få dem indtastet i systemet. Indtastning af disse ordrer falder dig naturligt, for IT kan du. Ellers er du hurtig til, at tillærer dig nye tricks og systemer. Det at besvare spørgsmål fra kunder, ser du som en af dine spidskompetencer, om de så er interne eller eksterne. Du har ingen problemer med at være fleksibel, og forandringer tager du med et ”gran salt”. Dansk taler og skriver du som modersmål, og det at møde til tiden, har du ingen problemer med. Du ved hvad det vil sige at tage ansvar, for du vil gerne være en del af teamet, som bakker hinanden op.     


Arbejdstid

Arbejdstiden lægges normalt mandag til fredag i tidsrummet fra kl.8-16 og stillingen er på 37 timer pr. uge. Ansættelsesperioden vil være 1 års vikariat, med mulighed for forlængelse.

Arbejdssted
Dansk Kabel TV på vores lokation, Sletvej 30 i Århus.

Tiltrædelse

 Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, så kontakt Ivan Gaarskjær på ivga@tdc.dk.

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2020

   

 • Kontaktperson: Ivan Gaarskjær

             

 • Arbejdssted: Sletvej 30, Århus

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.