Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV- Sikring søger Sikringstekniker 

I DKTV- Sikring fortsætter vores positive udvikling, vi har derfor brug for en ny kollega til vores afdeling på Sjælland. DKTV- Sikring leverer tyverialarm, tv-overvågning og adgangskontrol dvs. hele sikringspaletten til erhverv, detailhandel og den offentlige sektor.

Din hverdag

Som sikringstekniker i DKTV, bliver du en del af et større team af teknikere i vores Region Øst. Dit primære arbejdssted vil være i København, men der vil forekomme opgaver på hele Sjælland. Din hverdag vil komme til at bestå af opgaver som etablering og servicering af sikringsanlæg. Hertil vil der være tyverialarmer, adgangskontrol, videoovervågning og dørtelefoni. Du vil komme ud til både nye og eksisterende kunder. Dine opgaver vil være meget varieret indenfor de omtalte område derudover prøver vores booker, at tage hensyn til både geografi og ekspertiseområder.

Har du det der skal til?

Vi ser gerne du har en el-teknisk baggrund eller uddannelse. Det at skrue sikringsinstallationer som (AIA, ADK og TVO), hører til dine spidskompetencer. Af natur kan du ikke lade være med at følge med i markedet af nye og eksisterende produkter, og har derfor kendskab til et eller flere af følgende produkter: NOX, ATS, SPC, Nedap, Unilock. Milestone, Avigilon, Scantron, Paxton. Vi har en forventning om at du har gennemført og bestået sikring 1 og 2 kurset. Dine fingre er flyvende på et bærbar tastatur, det at bruge IT og opsætte netværk, er noget der falder dig naturligt. Som person er du engageret, pligtopfyldende og professionel. Du sætter stor pris på at yde en god service hver gang, du møder en kunde, også selvom der skulle opstå udfordringer. Det at arbejde selvstændigt og bevare overblikket i selv pressede situationer, er intet problem for dig. Det er et krav at du kan fremvise ren straffeattest og kørekort.

 Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i en dynamisk virksomhed, hvor du løbende får viden om ny teknologi og rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af Danmarks mest engagerede og motiverede teknikere. Vi har højt til loftet, og går meget op i at bevare vores gode og sunde arbejdsklima. Du vil i ansættelsen blive omfattet af Elektrikeroverenskomst mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ. Derudover har en vi gode løn og ansættelses vilkår. Ydermere stiller vi en teknikerbil til rådighed, som du vil køre direkte hjemmefra og ud til opgaverne i.

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV snarest muligt via linket, vi indkalder løbende til samtale.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Serviceleder Mads Britton på tlf.:26289973.

 • Ansøgningsfrist: 31-01-2021 

   

 • Kontaktperson: Mads Britton

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.