Job DetailsRefer Job: Send to a Friend
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Serviceminded Aftensupporter 

Kan du kommunikere med kunder på forskellige tekniske niveauer? Vil du være med til at levere kundeoplevelser i verdensklasse? Kender du til netværk og operativsystemer og evner at fejlsøge på disse? Ja, så er du måske vores nye aftensupporter.

Vi vil give kunderne en god oplevelse

Som aftensupporter bliver du en del af vores supportteam for vores kunder i boligforeningerne.

Supportteamets opgave er at modtage indgående opkald og mails fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller udfordringer med deres produkter fra Dansk Kabel TV. Derfor er det vigtigt at du synes det er spændende at finde den korrekte løsning og forklare dette i et sprog der er forståeligt for alle. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse, når de deres henvendelse hos os er afsluttet. Vi har en god og uformel stemning i teamet, hvor der er plads til både gode og dårlige jokes.

Er du den rette?

Som aftensupporter er det din opgave at rådgive og vejlede vores kunder omkring bredbånd, telefoni, og TV-løsninger. Du formår at formidle supportrelaterede løsninger på alle niveauer. Du synes det er spændende at fejlsøge for herefter at fejlrette. Du brænder for at sikre høj kundetilfredshed og loyalitet blandt vores kunder. Du har en grundlæggende forståelse af begreber som switch, router, access point, DNS, DHCP m.m. Det er et kæmpe plus, hvis du har erfaring med kundeservice og support via telefon. Kendskab med at navigere og fejlsøge på Windows 7-10, Mac OS X, Android, iPhone iOS, er ikke nyt for dig.

Arbejdstid

Du vil blive en del af et team med ca. 3 ugentlige vagter med ca. 14 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger mandag-torsdag fra 16-20, fredag 15-20, og weekend, samt helligdage 10-16. Ekstravagter vil være muligt efter behov, både aften og dag. Vi har gode løn og vilkår.

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Andreas Mark på tlf.: 30323360.

Ansøgningsfristen er 31/01-2020. Send allerede din ansøgning i dag, vi kalder nemlig løbende til samtaler.

 • Ansøgningsfrist: 31-01-2021

   

 • Kontaktperson: Andreas Mark

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 KBH SV

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.