Job DetailsRefer Job:
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Teamleder til Alarmnet support i Dansk Kabel TV 

Trives du med en varieret hverdag i et udadvendt job, med mange interne og eksterne kontaktflader? Er du motiveret af ledelse og support, i et miljø hvor dine beslutninger har stor betydning for driften af kritisk infrastruktur? Så er jobbet måske noget for dig.

Dansk Kabel TV søger en Teamleder, der vil tage ansvar for at sikre den daglige drift af vores Alarmnet support. Alarmnet supporten er en del af kundecenteret i Dansk Kabel TV, men supporterer til dagligt, erhvervskunder i TDC Alarmnet. TDC Alarmnet servicerer hver dag, samfundskritiske funktioner som brandalarmer, sikringstjenester, alarmberedskab og 112.

Din dagligdag

Du kommer til at indgå i lederteamet i Dansk Kabel TVs kundecenter, som spænder bredt over flere fagområder, men med det fælles mål, at sikre den bedste kundeoplevelse for alle vores kunder. Ved opstart vil du naturligvis blive sat grundig ind i, hvem vi er, hvordan vi arbejder, hvad vi forventer og meget mere.

Du vil få kontorplads i København men bør forvente ugentlige rejsedage, da vi har lokationer i København og Aarhus. Din primære opgave vil være personaleledelse, som vil være på distancen. Det er din opgave, at de nødvendige færdigheder er på plads i teamet. Du formår at motivere teamet og har evnen til at samarbejde på tværs. Samarbejde og trivsel er et vigtigtigt fundament for os, og du vil derfor løbende blive målt på trivsel og arbejdsmiljø, foruden dine driftsmål. Din hverdag vil også i høj grad bestå af mange interessenter, både internt og eksternt. Det er vigtigt at sikre en god dialog med de relevante samarbejdspartnere både i TDC og Dansk Kabel TV.

Har du det?

Du har personaleledelseserfaring, og ved hvad det vil sige at gå forrest som det gode eksempel. Du ved hvordan du implementerer forandringer og hvilke ledelsesværktøjer der kan bruges. Derudover bør du hurtigt kunne tilegne dig en vis forretningsforståelse. At løse konflikter og problemstillinger er med til at motivere dig, da du kender til værdien af en velsmurt maskine. Du har kendskab eller arbejdet med profileringsværktøjer, som f.eks. DISC-analyse. Du har et stort talent og forståelse for begrebet kunderejse/kundeoplevelse, så vi hele tiden sikre os at kunden kommer igen. Du er god til at skabe overblik og arbejder struktureret, både med og uden supervision og i samarbejde med andre. Derudover har du intet problem med engelsk på mellemniveau (B1+) i skrift og tale.

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed, der vokser dag for dag. Vi har mange dygtige kollegaer, der ser frem til at tage imod dig. Vi går meget op i, at alle kan være som en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tror på, at vi er dygtigere sammen, hvilket helst skulle afspejles i vores kultur. Vores kundeservicemedarbejder Yasmin Sahin, beskriver sin opfattelse af stærkere sammen således:

”Vi er stærkere sammen fordi det er sjovt at gå på arbejde. Vi er et humoristisk team. Det er nogle gange som at se standup show. Vi er også stærkere sammen, fordi vi supplerer hinanden i teamet. Vi er alle sammen gode til noget forskelligt, som gør, at vi inspirer hinanden. Og vi fordeler arbejdsopgaverne i forhold til vores færdigheder.”

Kunne du tænke dig at blive en del af Dansk Kabel Tv, så send allerede din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kundecenterchef, Hans Kristian Roemer på tlf.: 23 42 24 20. 

  • Ansøgningsfrist: 30-06-2021


  • Kontaktperson: Hans Kristian Roemer

               

  • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv


  • Ansøgning:

    Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.