Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Teknisk supporter, deltid 

Vi søger en teknisk supporter på deltid. Har du motivation til at skulle assistere med at få logget en iPad, der egentlig er en Android tablet, på Wi-Fi? Er du klar til at levere bedre kundeoplevelser og ser det som dit kald? Så bør du læse videre.

 

Opgave på dine vagter

Vi mangler det næste medlem til vores hold af supportere, der bidrager vores kunder med de tekniske opgaver. I det daglige vil de indgåendende opkald indeholde mange forskelligartede opgaver/problemer. Det kan være alt fra at løse problemer med gamle router der sætter ud. Lag på Wi-Fi, når der spilles diverse computerspil. Til at assistere med at indstille et tv efter den årlige kanalomlægning. Du ser det som din fornemste opgave at kunne vejlede og assistere kunderne med deres problemer.

 

Er du den rette?

Om du er under uddannelse eller bare gerne vil supplere et andet job, har ingen betydning for os. For os er det vigtigt, at du formår at vejlede vores kunder på et højt niveau igennem telefonen. Du besidder et højt serviceniveau, da vores kunder har alverdens forskellige opsætninger, udstyr og holdninger, lige fra det ene til det andet. Vi forventer ikke, at du er ekspert til det hele – men det du ikke er ekspert i, kan du undersøge og forhåbentlig tillære dig.  Helst i sådan en grad at du er i stand til at videreformidle budskaberne, på en let forståelig måde. Det vil være en fordel, hvis du har eller er i gang med en uddannelse indenfor IT. Du har en stor interesse for- og grundlæggende forståelse af netværk og styresystemer.

 

Hvad forventer vi?

Hos os vil du arbejde i både hold og på egen hånd. Dog er holdånd noget vi værdsætter højt, vi tror på at et entusiastisk samarbejde på tværs af medarbejderne, skaber de bedste resultater. Vi vægter derfor diversiteten hvor der er plads til, at erfaringer og holdninger kan udveksles på tværs. Vores nuværende team har et godt sammenhold og de ser frem til at tage imod dig, de vægter sociale relationer på arbejdspladsen højt.

 

Arbejdstid

Arbejdstiden er på ca. 14 timer om ugen. Vi kører i øjeblikket et vagtrul på tre uger, hvor den ene uge har man to hverdagsvagter. Den anden uge har man en hverdagsvagt og en lørdagsvagt. Den sidste uge i rullet har man en hverdagsvagt samt fredag- og søndagsvagt. Hverdagen vil som udgangspunkt altid være fast.

 

Vagterne er som følger:

Mandag-Torsdag: 16-20.

Fredag: 15-20.

Lørdag og søndag: 10-16.

 

Der vil ofte være mulighed for at kunne tage ekstra vagter.

 

Løn

Lønnen er på 145,55 kroner i timen, plus bonus og tillæg aften og weekend.

 

Din ansøgning

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte teamleder Andreas Mark på 30 32 33 60.

 

Ansøgningsfristen er 31-07-2021. Vi kalder løbende til samtale, så send allerede din ansøgning i dag.

 

 • Ansøgningsfrist: 31-07-2021 

   

 • Kontaktperson: Andreas Mark

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.