Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV søger en projektleder 

Er du interesseret i ledelse, og kan skabe resultater igennem andre? Kan du levere projekter med høj kvalitet til aftalt tid og pris? Kan du via din tekniske forståelse og interesse, være med til at sikre fortsat glade og tilfredse kunder hos Dansk Kabel TV? Så er det måske dig vi søger.

Bør man skamme sig over at være ambitiøs?

Det mener vi ikke i Dansk Kabel TV, vi vil nemlig gerne levere vores projekter til aftalt tid og pris. For at det kan lade sig gøre, har vi brug for motiverede og ambitiøse projektledere, der forstår at håndtere vores projekter lige fra start til slut. Som projektleder I Dansk Kabel TV, vil du have en stor berøringsflade med mange interessenter. Du ville skulle indgå i mange arbejdsfællesskaber både internt og eksternt. Projekterne og økonomien er du som projektleder ansvarlig for, hvilket indbefatter, at du tør sætte baren højt. Det bliver også din opgave, at guide og være ansvarlig for et tekniker team. Derfor vil en del af dit arbejde også gå med at følge op og kvalitetssikre, samt at dine medarbejder trives. Du kommer til at stå for planlægningen og koordineringen med kunder og underleverandører. Samt at den rette bemanding og færdigheder hele tiden stemmer overens med projekterne.

Er det dig vi mangler?

Vi leder efter en, med viljen og motivationen til at skabe resultater igennem andre. Du har derfor et godt overblik hvilket også indbefatter, at du er fremtidsorienteret og tør gå forrest som rollemodel. Du ved hvordan du kan motivere dine folk i marken på individuelt niveau. Du formår at koordinere projekterne fra start til slut, hvilket til tider kan være et problem, fordi der undervejs kan opstå uforudsete ting, men så er det godt at du har et åbent mindset, der tænker i muligheder. For at lykkes i denne roller, kræver det at du kan skabe tillid til dine medarbejdere, ellers får du ikke følgeskab. Det derfor vigtigt at du evner at oprette og vedligeholde langsigtede relationer. Vi søger en kollega der er positiv, tillidsfuld og som ser værdien i at kunne samarbejde. Hos Dansk Kabel TV lever ud fra, at vi er stærkere sammen.

Vi forestiller os at du er en erfaren leder, der tidligere har arbejdet med projektledelse. Du har stor teknisk forståelse og er god til at tilegne dig ny viden. Samtidig besidder du gode IT-færdigheder og er professionel i brugen af Microsoft Office pakken. Du behersker både dansk og engelsk, i skrift og tale.

Dine kerneydelser:

• Overholde budget og leveringsterminer på opgaver
• Ledelsesansvar for teknikere
• Sikre den rette bemanding
• Opdatere rapporteringsark og relevante systemer, herunder Concorde
• Opstart og afslutning af opgaver – herunder slutdokumentation
• Økonomistyring på egne projekter
• Koordinering og styring af underleverandører både graveentreprenører og tekniske partnere

 

Hvem er Dansk Kabel TV

Vi er en virksomhed, der vokser dag for dag. Vi har mange dygtige kollegaer, der ser frem til at tage imod dig. Vi går meget op i, at alle kan være en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tilbyder et spændende job, hvor du får gode muligheder for at påvirke afdelingen og organisationen. Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er at arbejde i Dansk Kabel TV, kan du klikke på dette link: Job & Karriere (danskkabeltv.dk)

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en grundig oplæring i opgaverne, samt et tæt samarbejde med kunder og leverandører.

Et introprogram hvor du kommer til at indgå i en buddyordning. Du vil indgå i et team med fagligt dygtige og motiverede kolleger, med en uformel omgangstone.

Har du spørgsmål til stillingen kontakt Entrepriseleder Kasper Larsen på kala@danskkabeltv.dk

Ansøgning

Kunne du tænke dig at blive en del af Dansk Kabel TV, så send allerede din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

 

 • Ansøgningsfrist: 31-07-2021

   

 • Kontaktperson: Kasper Larsen

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.