Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Er du vores næste lærling? 

Kære Lærlinge Kandidat

Vi er hele tiden på udkig efter dygtige lærlinge og vurderer uopfordrede ansøgninger løbende. Så send os en ansøgning og fortæl os hvilken kategori af stilling du ønsker at søge og hvilken forskel du kan gøre som lærling for Dansk Kabel TV.

Hvis vi finder din ansøgning interessant og relevant, vil du blive kontaktet af vores HR afdeling.  Send også et CV, hvoraf det fremgår, hvad du har af kvalifikationer, uddannelse og erhvervserfaring. Så snart du har ansøgt, modtager du en bekræftelse på at vi har modtaget din ansøgning.

Bemærk dog, at du ikke kan forvente at høre nærmere fra os, men vi vender tilbage hvis vi har en plads, der matcher din profil.

Alle ansøgninger behandles fortroligt. Efter seks måneder sletter vi din ansøgning, hvis der ikke har været noget match i den pågældende periode.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 • Ansøgningsfrist: 

   

 • Kontaktperson: 

             

 • Arbejdssted: Hele landet

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.