Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

DKTV-Anlæg søger en Entreprisechef 

Kan du levere projekter med høj kvalitet til aftalt tid og pris? Kan du ved hjælp af din forretningsforståelse og interesse sikre fortsat glade og tilfredse kunder? Har du en motivation for at være med til at bygge noget stort op? Har disse spørgsmål vakt din interesse, hører vi meget gerne fra dig.

Driv en ny afdeling i DKTV-Anlæg

I vores Brownfield afdeling har vi brug for en, der kan være ansvarlig for den daglige ledelse. Du vil have det overordnede ansvar for afdelingen, og sammen med vores formænd, sørge for at vores opgaver udføreres indenfor aftalt tid og pris. Ledelse vil være en vigtig ting for dig, og det at have medarbejderansvar tager du meget seriøst. Du vil i samarbejde med direktøren skulle ansætte n Vi går meget op i at have en sund og velfungerende arbejdsplads. Du vil komme til at sikre at vores dokumentation og retningslinjer overholdes, hvilket indebærer at du er god til at have med mange interessenter at gøre, både interne og eksterne. Derudover har du en god sans for økonomi, da det er dig, der står for at budgetterne overholdes.

Din hverdag

Du kommer til at indgå i tæt samarbejde med den øverste ledelse. Du vil få direkte reference til direktør Michael Staugaard. Din hverdag vil være fyldt med ansvar, og vil især indeholde følgende opgavetyper:

·          Indgå aftaler med evt. underleverandører

·          Overblik over materiel i afdelingen

·          Timegodkendelse i afdelingen

·          Fakturagodkendelse i afdeling

·          Tilbudsgivning i forbindelse med nye projekter

·          Sikre en sund medarbejder trivsel og at årlige MUS-samtaler gennemføres i hele afdelingen

·          Løbende dialog med vores formænd

·          Indgå i chefgruppens samarbejde og opgaver på tværs

Samarbejde er din spidskompetence

Vi leder efter en med viljen og motivation til at skabe resultater igennem andre. Det er derfor vigtigt, at du formår at gå forrest som rollemodel og efterlever vores interne leveregler. Om du autodidakt eller uddannet spiller ingen rolle for os, vigtigst er, at du tidligere har arbejdet med projekter og projektledelse. Du bør være god til at koordinere dit team og have styr på dine deadlines. Du har et godt overblik, og du ved, hvordan du motiverer dine folk i marken. Du er motiveret til at være den faglige ekspert, hvor detaljen nogle gange gør en stor forskel. Du har et positivt sind og besidder evnen til at være en god og tillidsfuld kollega. Det at tilegne sig ny viden er intet problem, og du er hjemmevant i hele Officepakken. Du behersker dansk i både skrift og tale. Vi håber, at samarbejde er en af dine spidskompetencer, da vi hos DKTV-Anlæg tror på, at vi er ”stærkere sammen”.

Kom godt fra start

Vi tilbyder dig en grundig oplæring i opgaverne. Som en del af vores introprogram vil du komme til at indgå i en buddyordning for at sikre, at du kommer bedst muligt fra start i din nye rolle. Vi har højt til loftet med en uformel omgangstone, hvor vi vægter et ordentligt arbejdsklima højt. Løn efter erfaring og kvalifikationer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Direktør Michael Staugaard på tlf.: 61 13 41 34

Vi afholder løbende samtaler, så send allerede din ansøgning i dag.

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2021

   

 • Kontaktperson: Michael Staugaard

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.