Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV- Søger elektrikere til vores afdelinger i Århus og Aalborg 

I Dansk Kabel TV(DKTV) fortsætter vi vores positive udvikling, vi har derfor brug for flere medarbejdere. Størstedelen af vores medarbejdere er beskæftiget med installation og service på Fiber, Coax og PDS netværksløsninger. Vi beskæftiger os også med sikringsopgaver, samt opsætter og servicerer ladebokse til el-biler for HomeCharge i hele Danmark, til private, foreninger og erhverv.

Din hverdag

Som tekniker i DKTV bliver du en del af et større team af teknikere, i vores Region Vest. Dit primære arbejdssted vil enten være i Århus eller Aalborg. Din hverdag vil bestå af opgaver, som montageopgaver i forbindelse med opsætning af ladebokse til El-biler. Derudover bør du have motivation til at arbejde med elinstallationer i forbindelse med netværks- og sikringsopgaver. KLS-opgaver vil også forekomme. Vi ser også meget gerne, at du som erfaren elektriker, har viljen til at lære fra dig, og tage lærlinge med. Vi dokumenterer mange af vores opgaver, hvorfor dokumentation og rapportering i interne systemer, også vil fylde i din hverdag.

Du vil komme ud til både nye og eksisterende kunder. Have en stor berøringsflade, både med interne og eksterne leverandører. Du har stor indflydelse på hvordan du tilgår og udfører opgaverne. Så længe opgaverne bliver udført håndværksmæssig forsvarligt og i henhold til gældende regler og kundernes ønsker.

Har du det der skal til?

Du er uddannet elektriker og kan fremvise gyldig dokumentation herfor. Du ser det som dit kald, at udfører et håndværksmæssigt godt arbejde, hver gang du er hos en kunde. Det falder dig nemt at arbejde med IT, da alle dine opgaver planlægges og uddelegeres online. Vi forventer at du som person er engageret, pligtopfyldende og professionel. Du sætter en dyd i at yde en god service, hver gang du møder en kunde. Skulle der mod forventning opstå opgaver, som giver problemer, er du i stand til at håndtere disse professionelt. At arbejde selvstændigt og bevare overblikket selv i pressede situationer, er intet problem for dig. Du kan fremvise ren straffeattest og kørekort.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i en engageret virksomhed, hvor du løbende får viden om ny teknologi og rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Du kommer til at arbejde sammen med nogle af Danmarks mest engagerede og motiverede teknikere. Vi har højt til loftet, og går meget op i at bevare vores gode og sunde arbejdsklima. Du vil i ansættelsen blive omfattet af Elektrikeroverenskomst mellem Dansk El-Forbund og TEKNIQ. Derudover har vi gode ansættelsesvilkår. Der stilles en teknikerbil til rådighed, som du får ansvaret for, hvilket ydermere betyder at du kan køre direkte hjemmefra og ud til opgaverne.

Hvis du vil vide mere om det at være medarbejder hos os, kan du benytte dette link: Job & Karriere (danskkabeltv.dk)

Sådan søger du jobbet

Er du interesseret? Så send din ansøgning og CV snarest muligt, vi indkalder løbende til samtale.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Serviceleder Axel Højsleth på tlf.: 24284302 eller Projektleder Michael Sand Andersen på tlf.: 40400175.

 

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2021

   

 • Kontaktperson: Michael Sand og Axel Højsleth

             

 • Arbejdssted: Århus eller Aalborg

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.