Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV søger en serviceminded teknisk supporter 

Kan du kommunikere med kunder, på forskellige tekniske niveauer? Vil du være med til at levere Danmarks bedste kundeoplevelse? Kender du til netværk, operativsystemer, og evner fejlsøgning på disse? Så er du måske vores nye tekniske supporter!

Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed, der leverer netværk- og sikringsløsninger, både til erhverv og private. Herudover betjener vi antenne-, bolig- og grundejerforeninger med rådgivning, etablering, renovering samt servicering af antenneanlæg.

Kan du give kunderne en god oplevelse?

Som vores nye tekniske supporter bliver du en del af supportteam for boligforeningerne. Supportteamet er en del af Salg & Marked divisionen. Din opgave bliver at modtage indgående opkald fra kunder, som har tekniske spørgsmål eller problemer med deres produkter fra Dansk Kabel TV. Under samtalen bør du have fokus på, at give kunden en god oplevelse og assistere med at løse kundens problemer. Samtidig er det vigtigt, at du forstår at forklare løsningen af problemet på kundens niveau. Målet er at give kunderne en særdeles god oplevelse, hvor individuel support er nøgleordet. Du referer direkte til din teamleder for supporten i boligforeningsområdet.

Rådgivning og vejledning

Som teknisk supporter er det din opgave at rådgive og vejlede vores kunder angående bredbånd-, telefoni-, og TV-løsninger på vores daghold. Din arbejdstid vil på ugeplan variere mellem kl.8-16:00 og kl.9-17:00. Du formår at fejlrette, samt sikre høj kundetilfredshed og loyalitet. Du har viljen til at finde og løse kundernes problem, heriblandt PC’ens/switchens kommandolinje, WiFi-scannere etc. Det er er derfor en fordel med teknisk funderet uddannelse, f.eks. IT Support. Evt. har du erfaring med kundekontakt og support via telefon.

Vi forventer, at du kan samarbejde og være en engageret del af et professionelt team. Hvor vi har en god og uformel stemning i teamet med plads til sjov. Du trives med at blive målt på dine resultater – hvor et af de vigtigste målpunkter er kundetilfredshed. Du er vant til at følge instruktioner og procedurer, tilpasse dig og reagere på de forandringer, som der opstår i og på en entusiastisk arbejdsplads.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i en engageret virksomhed, hvor du løbende får viden om ny teknologi og rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi har højt til loftet, og går meget op i at bevare vores gode og sunde arbejdsklima. Derudover har vi gode ansættelsesvilkår.

Hvis du vil vide mere om det at være medarbejder hos os, kan du benytte dette link: Job & Karriere (danskkabeltv.dk)

Din ansøgning!

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte teamleder Andreas Mark på telefon 30 32 33 60. Ansøgningsfristen er 31/10-2021. Vi kalder dog løbende til samtale.

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2021

   

 • Kontaktperson: Andreas Mark 

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.