Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Maskinfører til DKTV-Anlæg 

Er du vild med maskiner og elsker du at være ude i alt slags vejr? Har du erfaring med at lægge fiberkabler, og ikke bange for at tage ansvar, skal du ikke tøve med at søge stillingen hos DKTV-Anlæg.

Din hverdag

Du bliver en del af et team bestående af dygtige fagfolk samt håndfolk, der er vandt til at håndtere flere forskellige slags opgaver og maskiner. Jobbet indebærer en stor grad af selvstændighed, da du bliver en del af et to mandssjak der udfører kundestik hos private/erhvervskunder.

Din primære opgave bliver at køre minigraver og lave kabelskydninger. Derudover skal du trække rør og fiberkabler både til erhvervsejendomme og private boliger. Du skal forvente en del transport mellem opgaverne, som vil være fordelt på hele Sjælland.  I teamet er der en uformel omgangstone med højt til loftet, hvor vi er positive og fyldt af god humor. Der vil være udgangspunkt fra, Nørreled 6, 4440 Mørkøv, men de fleste dage kører du/I direkte til opgaverne, fra jeres hjemmeadresse.

Du har det der skal til

Vi ser helst at du har generel erfaring fra entreprenørbranchen, hvor du har prøvet at betjene de fleste maskintyper. Derudover er det en fordel hvis du har erfaring med fiberrør og kabler. At kører minigraver, er som et kald for dig, og du mestre maskinen på et højt niveau. Det er et plus hvis du har gennemgået kurset ”Vejen som arbejdsplads”. Du har både alm. kørekort og trailerkørekort. Du kan betjene en computer og udfører It opgaver på brugerniveau. Idet du skal lave arbejdssedler og dokumentation. Du kan arbejde både selvstændigt og i et team, og er motiveret til at gøre en god indsats hver dag. Du er stabil hvilket vil sige, at du overholder aftaler og møder til aftalt tider.

Vi tilbyder

Hos os får du en arbejdskontrakt og en løn, der følger overenskomsten. Lønnen vil selvfølgelig afspejle dine kompetencer og hvad du kan skabe af værdi. Du vil få stillet både dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj til rådighed. Vi er gode til at uddelegere frihed under ansvar, da vi alle har et fælles mål og skabe værdi til virksomheden. Derudover vil du kunne få glæde af, en god sundhedsforsikring og virksomhedsrabataftaler.

Skal det være dig?

Hvis det skal være dig, skal du sende din ansøgning hurtigst muligt, vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål kan du kontakte Graveformand David Nyeland på tlf.: 30 36 31 01 eller e-mail: dany@danskkabeltv.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2021

   

 • Kontaktperson: David Nyeland

             

 • Arbejdssted: Nørreled 6, 4440 Mørkøv

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.