Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

TDC-Alarmnet søger en Key Account Manager til relationsskabende salg 

Kan du kommunikere med beredskaber, Installatører, rådgivere og risikokoordinatorer på alle niveauer? Kan du vedligeholde og udvikle eksisterende porteføljer, indenfor området ”Alarmtransmission”? Er samarbejde og rådgivning nogle af dine spidskompetencer? Hvis du kan svarer ja til disse spørgsmål, er du måske den, vi søger.

Netværk er vigtigt for dig

Som forretningsudvikler kommer du til at have med mange interessenter at gøre. Du bør derfor være god til at kunne opbygge gode relationer til dine kunder og interessenter. Det er både interne såvel som eksterne. At netværke og formidle løsninger forekommer dig nemt. Du vil skulle være ansvarlig for teknisk salg og rådgivning til vores Alarmnet kunder. Salget vil primært bestå af en fast produktportefølje.

Herudover vil du skulle varetage disse opgaver:

· Arbejde med at sælge, formulere og kommunikere omkring alarm transmissionsløsninger, i et reguleret marked.

· Løbende ajourføre den aktuelle pipeline.

· Indgå i et tæt samarbejde med vores salgskoordinator, udviklingsafdeling og markedschef.

· Arbejde i et fortroligt miljø, og sikrer overholdelse af GDPR i vores systemer, processer og projekter.

· Optimering af kvalitet og effektivitet indenfor Alarmnet området.

Din hverdag

 

Dine arbejdsdage vil ikke ligne hinanden, kun nogle enkelte elementer vil gå igen. Det drejer sig blandt andet om at skulle sikre en god overlevering til vores salgskanaler og partnere. Dette kræver at du løbende afholder kundemøder med vores eksisterende partnere og kunder. I nogle tilfælde vil du også deltage i træning, undervisning og indlæg hos forskellige fag og interesseorganisationer for at kunne støtte op om vores partnere.

 

Er du den rette?

 Vi søger en der i travle perioder formår at holde hovedet koldt. En der har evnen til at sætte sig i kundens sted og lytte til deres ønsker. Det kan du, fordi du ved, at dialog i øjenhøjde skaber værdi. Du er teknisk solidt funderet, og har motivation til at fremme et salg, lige fra projektering, tilbudsgivning og rådgivning til den endelige opfølgning og afslutning. Derudover er du god til at strukturere og koordinere dit daglige arbejde. En god portion humor, vil komme dig til gavn, vi har nemlig højt til loftet. Problemer og modstand formår du at løse professionelt og med respekt for andre. At tage ansvar for både store og mindre opgaver, falder dig nemt. Du har erfaring indenfor installations- og sikringsbranchen og gerne med kendskab til AIA.

Hvem er Dansk Kabel TV

Vi er en virksomhed, der vokser dag for dag. Vi har mange dygtige kollegaer, der ser frem til at tage imod dig. Vi går meget op i, at alle kan være en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tror på, at vi er dygtigere sammen, hvilket helst skulle afspejles i vores kultur. Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er at arbejde i Dansk Kabel TV, kan du klikke på dette link:

Job & Karriere (danskkabeltv.dk)

Send allerede din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Markedschef, Chris Pouret på tlf.: 21 13 99 99

 

 • Ansøgningsfrist: 31-10-2021

   

 • Kontaktperson: Chris Pouret

             

 • Arbejdssted: Danmark

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.