Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Dansk Kabel TV søger kundecentermedarbejder til København eller Vejle 

Motiveres du af at yde kundeservice over telefonen? Har du en udsøgt og særlig evne til planlægning og koordinering? Har du interesse i at være en del af et engageret og dygtigt team? Kan du svare ja til de 3 spørgsmål, er det måske dig vi skal have ombord.

Som kundecentermedarbejder bliver din primær opgave at booke kunder i vores systemer. Du kommer som udgangspunkt til at håndtere booking af installationer af ladestandere til el-biler. Hverdagen er travl, med mange opkald, hvilket kræver, at du har en professionel evne, til at levere kundeservice og budskaber igennem telefonen.

Er du den rette?

Om du har en uddannelse eller ej, har ingen betydning for os. For os er det vigtigt, at du formår at sætte kunden forrest og støtte dem. Du besidder et talent indenfor koordinering og planlægning, da vi har mange kunder der gerne vil have deres ladere sat op. Vi forventer ikke, at du er ekspert til det hele – men det du ikke er ekspert i, kan du undersøge og tillære dig. Dine arbejdsopgaver vil grundlæggende omhandle ordremodtagelse via telefon og e-mails. Besvarelse af opkald fra kunder der skal bookes, i forbindelse med deres installation af ladestandere til el-biler. Der vil også i forbindelse med nogle af sagerne, opstå et behov for intern support.

Vi forventer

Vi forventer du kan bidrage med erfaring indenfor planlægning og koordinering af mandskab. Har nogle hurtige fingre på tastaturet og generelt gode IT- færdigheder. Vi har forudser du effektivt kan lære nye It-systemer. Derudover arbejder du selvstændigt, effektivt, struktureret og tager ansvar for dine arbejdsopgaver. Idet der er stor vægt på koordinering, kræver det også at du har sans for detaljen. Du formår at udtrykke dig klart og tydelig i din kommunikation, om det er til interne såvel eksterne samarbejdspartnere. Du bevarer overblikket også i pressede situationer.

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i en engageret virksomhed, hvor du løbende får viden om ny teknologi og rig mulighed for faglig og personlig udvikling. Vi har højt til loftet, og går meget op i at bevare vores gode og sunde arbejdsklima. Derudover har vi gode ansættelsesvilkår.

Hvis du vil vide mere om det at være medarbejder hos os, kan du benytte dette link: Job & Karriere (danskkabeltv.dk)

Arbejdstid
Arbejdstiden lægges normalt mandag til fredag i tidsrummet fra kl.7:00-18:00. Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Arbejdssted
Dansk Kabel TV på en af vores lokationer, enten i København eller Vejle.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Har du spørgsmål, så kontakt Teamleder Louise Lyseen på lly@danskkabeltv.dk.

 

 • Ansøgningsfrist: 31-01-2021

   

 • Kontaktperson: Louise Lyseen

             

 • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv eller Vejle

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.