Job DetailsRefer Job:
 • Share this on Facebook
 • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back
 

Maskinførere og håndfolk søges til DKTV- Anlæg 

Er du interesseret i maskiner og trives med at være ude i al slags vejr? Kan du yderligere svare ja til erfaring med at arbejde med fiberkabler, så skal du ikke vente med at søge stillingen hos DKTV- Anlæg.

 

Din hverdag

Da vi vækster og virkelig har mange ordre inde, har vi brug for dig der har motivationen og viljen til at grave fiberkabler ned på Sjælland. Du vil blive en del af et team bestående af dygtige fagfolk, der til dagligt håndtere flere forskellige slags maskiner og opgaver indenfor entreprenørfaget. Jobbet indeholder opgaver lige fra at køre minigraver, lave skydninger til at trække fiberrør ved større opgaver indenfor fibernedlægning. Du vil blive sat godt ind i tingene, så hvis ikke du har prøvet det hele før, skal vi nok sørge for en grundig oplæring. Det vigtigste er, at du frisk på at tage fat. I teamet har vi en uformel omgangstone med højt til loftet, hvor vi er positive og fyldt med god humor (synes vi selv). Der vil være arbejdssted og udgangspunkt fra, Ledreborg Allé 118G, 4000 Roskilde.

 

Dine kvalifikationer

· Du har erfaring fra entreprenørbranchen

· Du har erfaring med fiberrør og kabler

· Du har erfaring med at køre minigraver

· Du har evt. kurset ”Vejen som arbejdsplads”

· Du har kørekort og evt. trailerkørekort

· Du kan bruge It på brugerniveau til at lave arbejdssedler og lave dokumentationer via billeder

· Du kan arbejde selvstændigt og er motiveret til at gøre en god indsats hver dag

· Du er stabil og møder til aftalt tid

 

Vi tilbyder

· Løn i forhold til erfaring og kvalifikationer, der følger overenskomsten

· Dit eget kvalitetsværktøj og arbejdstøj

· Gode arbejdsforhold med pension, sundhedsforsikring og feriepenge m.m.

 

Ansøgning

Vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål kan du kontakte Formand for teamet David Nyeland på tlf.: 30 36 31 01. Da vi holder løbende samtaler, så send allerede din ansøgning i dag.

 • Ansøgningsfrist: 13-02-2022

   

 • Kontaktperson: David Nyeland

             

 • Arbejdssted: Ledreborg Allé 118G, 4000 Roskilde.

   

 • Ansøgning:

  Brug linket til venstre for at søge stillingen

Dansk Kable TV

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos Dansk Kabel TV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
Dansk Kabel TV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.