Job DetailsRefer Job:
  • Share this on Facebook
  • Share this on LinkedIn

Add Add to Saved Jobs

Back

Medhjælper til marketingafdeling – 10-15 timer ugentligt 

Vil du være med til at sikre høj standard i den daglige drift af vores HR-afdeling. Har du erfaring med HR-systemet CatalystOne og HR-jura. Så er det dig vi skal have med på holdet!

Dit team i DKTV
Du bliver en del af en HR-afdeling bestående af en HR Direktør, en HR Business Partner og en HR Elev. Sammen supporterer vi DKTVs ca. 560 medarbejdere med alt indenfor HR-opgaver. DKTV er landsdækkende og betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, hoteller, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, drift og servicering indenfor fiber, bredbånd, sikring og elbil-ladestandere.

Dine opgaver
Du får en spændende og afvekslende arbejdsdag, hvor du er ansvarlig for at sikre HR-driften og er i daglig dialog med forretningen. Du vil få en helt central rolle i at administrere vores HR-system, CatalystOne med følgende ansvarsområder;

·       Ansvarlig for CatalystOne og HR-support

·       Dagligt håndtere indkomne mails i HR-mappen

·       Udarbejdelse af ansættelseskontrakter, tillæg, fratrædelser og opsigelser

·       Vejledning i personalejura, lokalaftaler, overenskomster og ansættelsesforhold

·       Ad-hoc sparringspartner for ledere og medarbejdere

·       Dataudtræk fra bl.a. CatalystOne – og opdatering af data-ark

 

Derudover tilbyder vi masser af mulighed for udvikling. Du vil i den grad også have mulighed for at være med til at påvirke rollen ud fra dit potentiale og evner.

Dine kvalifikationer
Vi forestiller os, at du har arbejdet med HR en del år og er entusiastisk for HR. Du har god erfaring med HR-systemet CatalystOne samt erfaring eller interesse for HR-jura. Derudover er det vigtigt at du har en positiv indstilling og evnen til at samarbejde. For at lykkes i rollen skal du trives med ejerskab for den daglig HR-drift. Du behersker dansk både mundtligt og skriftligt.

Vi tilbyder
Et spændende HR-job med mulighed for både deltid og hjemmearbejde, hvis det ønskes. Vi tilbyder dig en grundig oplæring i opgaverne og et intro-program hvor du kommer til at indgå i en buddy-ordning. Du vil indgå i et team med fagligt dygtige og motiverede kolleger, med en uformel omgangstone.

Ansat i DKTV
DKTV er et datterselskab til TDC NET og vi er en virksomhed, der vokser dag for dag. Vi har mange dygtige kollegaer, der ser frem til at tage imod dig. Vi går meget op i, at alle kan være en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tilbyder et spændende job, hvor du får gode muligheder for at påvirke afdelingen og organisationen.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er at arbejde i DKTV, kan du klikke på dette link: Job & Karriere (dktv.dk)

Har du spørgsmål til stillingen kontakt Direktør for Transformation & HR, Lars Sander på e-mail: lasa@danskkabeltv.dk.

Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning og CV i dag, da vi løbende indkalder til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig!

  • Ansøgningsfrist: 30-04-2022


  • Kontaktperson: Lars Sander

               

  • Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 kbh sv


  • Ansøgning:

    Brug linket til venstre for at søge stillingen

Stærkere sammen. Det er vores motto. Men hos DKTV er det ikke bare noget, vi siger. Vores 600 medarbejdere er stærkere sammen, når de arbejder med at installere og servicere antenneanlæg, bolig- og fibernetværk samt overvåge og sikre netværkene. Men vi er også stærkere sammen i samarbejdet med vores kunder i antenne- og boligforeningerne, i erhvervslivet og inden for det offentlige. Hver dag rådgiver, etablerer og servicerer vi nemlig vores ydelser og tænker nyt – sammen.
DKTV er en landsdækkende virksomhed ejet af TDC, men vi er også lokale med erfarne teknikere, der kender deres nærområder og kender morgendagens løsninger. Kort sagt er vi den sikre partner – både i går, i dag og mange år fremover.