\r\n \r\n\r\n \r\n \r\n
\r\n \r\n
\r\n \r\n \r\n

Salgs- og kundeservicekonsulent 

Leverer du\r\nekstraordinære kundeoplevelser og bidrager til den gode servicekultur blandt\r\ndine kollegaer? Så har vi måske en plads på holdet til dig.

Telmore er Danmarks største onlineselskab, hvor teknologi, udvikling og\r\nkundeoplevelser går hånd i hånd. Vi brænder for vores kunder og arbejder hele\r\ntiden på at levere endnu bedre service.

Dit job består i at supportere, sælge og rådgive kunder over telefonen. Du afhjælper problemer, finder løsninger, og sikrer, at kunden føler sig godt\r\nbehandlet. Kundeservice er vores stemme udadtil, og din indsats spiller en stor\r\nrolle for virksomhedens image og kundernes oplevelse. 

Hos Telmore er din personlighed afgørende for at skabe gode kunderelationer.\r\nTidligere erfaring eller uddannelse er ikke et krav for os. Det vigtigste er\r\ndin naturlige interesse for den ekstraordinære kundeoplevelse. Vi tager\r\nudgangspunkt i dine unikke talenter, da vi tror på, at forskellighed og\r\nindividuelle kompetencer styrker teamet som helhed.

ANSVAR, PERFORMANCE OG SAMMENHOLD

Telmore tilbyder en karriere i et udfordrende miljø med rig mulighed for faglig\r\nog personlig udvikling. Vi vægter sammenholdet og sætter en ære i at sikre din\r\nog teamets fælles trivsel. Som del af et stærkt og ambitiøst team, refererer du til en teamleder, der,\r\nsammen med en supervisor, sørger for grundig træning og udvikling af dine\r\nkompetencer.

Dine arbejdstider bliver mandag til fredag fra kl. 8.20 til 16.14, på adressen Telegade 2, 2630 Høje Taastrup.

Er du allerede solgt, så ansøg nedenunder, vi afholder samtaler løbende så send gerne din ansøgning allerede nu.
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at ringe på 30 49 02 49.

\r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n
\r\n

Ansøgningsfrist: Løbende

\r\n \r\n

Kontakt:  Telefon +45 3049 0249

\r\n \r\n

Arbejdssted:\r\n Telegade 2, Høje Taastrup

\r\n
\r\n

 

\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n \r\n
\r\n

Nuuday – We make sense with technology
\r\n Nuuday er en familie af 8 stærke brands med forskellige identiteter. YouSee, TDC Erhverv, Telmore, Fullrate, Hiper, Blockbuster, NetDesign & Relatel er samlet i Nuuday med et fælles mål om at få teknologien til at give mening i vores liv. \r\n Vi er 4500 dygtige holdspillere, som leverer digitale tjenester, cloudløsninger og underholdning til hele Danmark. I Nuuday vil vi ikke nøjes med at følge med, når ny teknologi udvikles. Som Danmarks førende serviceudbyder stræber vi efter at bruge teknologien til at skabe en mere meningsfuld fremtid for vores kunder og for samfundet. \r\n Derfor er vi på jagt efter markedets skarpeste hjerner. Dem, der tør skille sig ud, bryde normerne, når det gælder og udfordre det, der ikke længere fungerer. \r\n

\r\n
\r\n \r\n \r\n \r\n \r\n","jobLocation":[{"@type":"Place","Address":{"@type":"PostalAddress","streetAddress":"Telegade 2","addressRegion":"HØJE TÅSTRUP","postalCode":"2630","addressCountry":{"@type":"Country","Name":"DK"}},"geo":{"@type":"GeoCoordinates","Latitude":55.64752197265625,"Longitude":12.27725887298584}}],"HiringOrganization":{"@type":"Organization","Name":"TDC A/S","Logo":"http://tdc.csod.com/clientimg/tdc/logo/Tag_version03_200_200_w_nuuday_ontop_449e3c93-6c68-444b-9592-09b9901ad8df.png"}}